Polojasno
16°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Pomohol počatiu Atilla Végh..? Lela Vémola prezradila pikantný detail!
Zdielať na

Pomohol počatiu Atilla Végh..? Lela Vémola prezradila pikantný detail!

Archívna reportáž

Po víťazstve zápasníka MMA Karlosa Vémolu (39) so slovenským majstrom bojového umenia Attilom Véghom (39) akoby sa všetko v rodine Vémolovcov upokojilo. Až teraz zrazu prišli s veľkou novinou, že sa stanú rodičmi ich už tretieho potomka. Na špeciálnej párty pozvaným hosťom oznámili, že to je chlapec a vybrali pre neho meno Arnold. Lela (35) tvrdí, že dieťatko s Karlosom plánovali, no k počatiu prišlo v jeden špeciálny moment.

​Víťazstvom nad Attilom Véghom mal Karlos Vémola ukončiť svoju kariéru zápasníka MMA. Neverila mu však ani jeho manželka Lela, čo sa už aj potvrdilo. Čaká ho ešte pár zápasov, pokým si nezopakuje duel s Véghom. Ako ale v nedeľu prezradil spolu s Lelou, čakajú ho nielen zápasy, ale aj rozšírené otcovské povinnosti - v apríli sa má rodinka rozrásť o ďalšieho člena. Lela je v štvrtom mesiaci tehotenstva a s oznamom čakali pokým nebudú mať potvrdené, že je všetko v poriadku. "Pre mňa je to strašne dôležité, aby všetky testy vyšli na sto percent super," priznala Lela pre eXtra.cz. Už aj vedia, že ich tretí spoločný potomok je chlapec.

"Ja som si najprv hovorila, že to bude chlapec, zo začiatku som mala také chute ako pri Rockynkovi, potom som si myslela, že dievčatko, a potom som z toho mala také zmiešané pocity, pretože odrazu mám tie chute úplne iné, než som mala pri oboch deťoch," zverila sa mama dvoch detí. "Ja som tie minulé tehotenstvá mala komplikované a musím povedať, že toto je zatiaľ asi najlepšie zo všetkých tehotenstiev," porovnala Lela svoje skúsenosti. "Tie nevoľnosti sú asi klasika. Cítim sa pomerne dobre, len som teda strašne unavená, ale to je asi tým, že mám dve deti, prácu a jedno s druhým," usúdila nastávajúca trojmama.

Skúsená rodička nebola tretím tehotenstvom vôbec zaskočená, no úsmevné je, že za to tak trošku môže aj Attila Végh. Práve vďaka tomu, že Vémolovi podľahol, totiž rozbujačený Karlos nabitý testosterónom vraj oslavoval aj v posteli a rovno s úspešným zásahom. "Sme sa s mojím mužom smiali, že vždy po jeho obrovských, veľkých zápasoch sa nám to podarí, je to sila," pochválila sa s pikantnou záležitosťou a azda by Attila teraz mohol aj očakávať, že si ho prizvú za kmotra.

Najčítanejšie