Jasno
16°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Tretie bábo na ceste! Vémolovci rovno prezradili aj pohlavie a meno bábätka!
Zdielať na

Tretie bábo na ceste! Vémolovci rovno prezradili aj pohlavie a meno bábätka!

Archívna reportáž

Vémola svoje deti miluje a dopraje im čokoľvek

Po dvoch deťoch influencerky a bývalej playmate Lely Vémoly Ceterovej (35) a zápasníka MMA Karlosa Vémolu (39) sa chystajú o pár mesiacov privítať aj tretie. Už pred vyše dvomi rokmi, keď sa konala ich svadba, sa Karlos zastrájal, že chce mať ďalšie deti, najradšej dvojičky, a ide hneď aj na to, Lela bola opatrnejšia. Ich synček Rocky mal vtedy len pár mesiacov a dcérka Lili mala iba o dva roky viac, pričom obe tehotenstvá Lelu poriadne potrápili.

​Po dlhšej dobe až podozrivého ticha okolo známej manželskej dvojice Lele a Karlosovi Vémolovcov, prišla veľká novina. Na podujatí s názvom Sladké mámení v známom pražskom podniku sa Lela pochválila bruškom, v ktorom rastie ich tretí potomok. V štýle obľúbených amerických baby showers párty pozvaným hosťom oznámili nielen tehotenstvo, ale aj to, že čakajú syna a prezradili rovno aj jeho meno, ktoré vybral Karlos. Podobne ako pri ich staršom synovi sa aj tentokrát inšpiroval filmom. Pokým Rocky je postava boxera z rovnomenného filmu slávneho Sylvestra Stalloneho, Arnold je rovno podľa ešte slávnejšieho kulturistu, herca a politika Arnolda Schwarzeneggera. Samotný Karlos má prezývku podľa jeho filmu Terminátor.

Na párty sa celá rodinka obliekla do bieleho. Lele sa v bielych šatách, ktoré rysovali jej postavu, vynímalo bruško, ako vidieť aj na fotke, kde všetci spolu pózujú so šťastnými úsmevmi na tvárach. Karlos žartoval, že po tomto synovi už môžu nasledovať dievčatá. Nakoľko má ale na svoje deti čas, je otázne. Kvôli zápasom neustále trénuje, a to dlhodobejšie aj v zahraničí.

S fotkami z párty sa po jej skončení pochválila Lela na svojom instagramovom profile. Pridala k nim aj svoje dojímavé vyznanie: "Deti náš život robia dôležitým a naplneným. Každé dieťa je živou správou o láske a ľudských príbehoch, ktorú pošleme do čias, ktoré neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snívať s otvorenými očami a mysľou. Vďaka nim veríme na zázraky. Veľmi radi by sme sa s vami podelili o radostnú novinu. Jeden zázrak sa premenil na skutočnosť a čakáme bábätko. S láskou vaša Lela, Karlos, Lilinka a Rocky." Snáď už ich rodinu nezasiahne žiadna aféra, ktorými s obľubou prispieval Karlos. Možno bude napokon tento zvláštny párik ešte toou najvzorovejšou rodinkou.

Najčítanejšie