Jasno
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Kordula opäť na móle! Mama Žilková žiarila, mladá modelka ale prekvapila názorom!
Zdielať na

Kordula opäť na móle! Mama Žilková žiarila, mladá modelka ale prekvapila názorom!

Zdroj: instagram/VŽ

Keď sa pred vyše dvomi rokmi prešla Kordula Stropnická (19) po červenom koberci spolu s mamou Veronikou Žilkovou (63) na filmovom festivale vo Varoch, ihneď zaujala svojím pôvabom, aj dokonalou figúrou. Vzápätí jej narástol aj počet sledovateľov na Instagrame, no ona to využíva len striedmo. Ale ak už, tak sa rada predvádza v značkových outfitoch, ale čoraz viac začala odhaľovať aj svoje dokonalé krivky v bikinách. Nečudo, že dostala ponuku aj na predvádzanie na móle.

​Začiatkom roku sa Kordula Stropnická predviedla prvýkrát na módnej prehliadke svadobných šiat, ktorú usporiadalo známe svadobné centrum. Odtiaľ si požičala šaty aj Agáta Hanychová na svoju svadbu a predviedla sa v nich aj na tejto prehliadke, kde sa striedali v predvádzaní s Kordulou. Zatiaľ čo Agáta je už ostrieľaná modelka, Kordula mala trochu trému. "Bola som na teba tak pyšná," povzbudila ju Agáta neskôr na Instagrame. Veronika Žilková, ktorá prišla na prehliadku podporiť obe dcéry, neskrývala svoje emócie. "Dojala ma k slzám," zverila sa na jej instagramovom profile ku Kordulinej premiére.

screenshot/expres.cz

Veronika Žilková nechýbala ani na módnej prehliadke pred pár dňami, ktorá sa konala v rámci galavečera nadácie Šťastná hvězda. Kordula na nej predvádzala niekoľko modelov od návrhára Luďka Hanáka. "Idem iba druhú prehliadku, ale veľmi ma to baví. Rada sa predvádzam a ukážem nejaký pekný kúsok," zverila sa v rozhovore pre Expres. No poriadne prekvapila, keď celkom jasne dala najavo, že sa nenechá len tak zlákať šoubiznisom: "K herectvu mám ale dosť ďaleko a musím povedať, že pre to absolútne nemám talent, takže som sa od toho vzdialila. Ale aj tie prehliadky robím tak ako pre zábavu."

Hoci ju baví prejsť sa po móle, svoju budúcnosť vidí inde. "Veľmi sa teším, aj keď nie som modelka ako moja sestrička, baví ma to. Ale len pre zábavu, určite by som sa tomu nevenovala, chcela by som mať nejakú inú prácu. Raz za čas, prečo nie. Myslím, že to žene zdvihne sebavedomie a je to skvelý zážitok. Tak sme za tú ponuku vďační," povedala táto šikovná študentka vysokej školy.

"Myslím, že by sme mali študovať, dokiaľ môžeme. Keď je príležitosť, prečo ju nevyužiť, predlžujem si tým svoj študentský a detský život. Študujem marketing a brand management, takže podnikanie a organizovanie. Myslím, že je to taká univerzálna cesta, ktorá sa bude hodiť do života každému, kto chce podnikať alebo niečo svojho vytvárať," objasnila svoje plány. Nadšenej mame Veronike robil pri stole počas prehliadky garde jej priateľ Damian, ktorý bol na svoju šikovnú priateľku patrične hrdý.

Najčítanejšie