Jasno
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Rozdiel 54 rokov bol na vzťah priveľký! Rok po narodení syna Al Pacino priznal pravdu!
Zdielať na

Rozdiel 54 rokov bol na vzťah priveľký! Rok po narodení syna Al Pacino priznal pravdu!

Archívna reportáž

Vzťahu medzi hollywoodskym hercom Al Pacinom (84) a producentkou Noor Alfallah (30), už od začiatku snáď nikto nedával šancu najmä pre výrazný vekový rozdiel. Viackrát sa už riešil ich rozchod, ale vlani sa im prekvapivo narodil spoločný syn. Po teste DNA herec oficiálne priznal otcovstvo a s Noor ho bolo naďalej vídať počas ich návštev rôznych reštaurácií v LA. No predsa len ich vzťah stroskotal.

​Na výrazne starších mužov si zjavne Noor Alfallah potrpí. Predtým, ako sa dala počas covidu dokopy s hercom Al Pacinom, sa dostala na stránky magazínov vďaka jej romániku s hviezdnym Mickom Jaggerom (81). Ešte pred ním sa mala stretávať s miliardárom a filantropom Nicolasom Berggruenom (63). Noor je veľmi ambiciózna filmová producentka, vyštudovala produkciu na University of Southern California a kariéru si v tomto smere buduje od roku 2019. Vo filmových štúdiách sa vídala aj s Al Pacinom, ktorého herecké umenie obdivovala. Po čase sa dali dokopy, ale napriek narodeniu ich syna Romana vlani v júni, k manželstvu nedospeli.

Al Pacino vydal nedávno memoáre Sonny Boy, v ktorých uvádza, že nikdy netúžil po manželstve, hoci má štyri deti. O manželstve píše ako o "vstupe do vlaku bolesti". Nikdy vraj nemal pocit, že je to pre neho správna voľba, hoci uznáva, že u iných to môže fungovať. V rozhovore pre People pred pár dňami priznal, že teraz nemá žiaden vzťah, "má priateľstvo". Zjavne sa to týka Noor, s ktorou zrejme nikdy ani seriózny vzťah neplánovali. Napriek tomu ich videli aj predminulý víkend, keď vychádzali z reštaurácie, kde mali osláviť uvedenie filmu The Apprentice, ktorý Noor koprodukovala. Na Instagrame zdieľala Nour aj fotky z tejto udalosti. Krátko nato odfotili paparazzi Noor so známym komikom Billom Maherom (68), ako okolo polnoci spoločne odchádzali autom z luxusného hotela v LA. Spoločne sa ale spolu ukázali už niekoľkokrát predtým.

Spolu s Al Pacinom sa stal otcom aj Robert De Niro:

​Hovorca Al Pacina zdôrazňuje, že herec s Noor sú už "roky dobrí priatelia" a "spolupodieľajú sa na výchove ich syna Romana", ktorý medzi nimi udržiava silné puto. Pre Vogue Arabia povedala nedávno Noor, že "Roman je ten najväčší dar od Boha" a byť matkou je "najväčším požehnaním v mojom živote". Otcovstvo ale Pacino uznal až po teste DNA. Noor následne požiadala na súde o výhradnú fyzickú starostlivosť o syna s "primeranými návštevami" otca. Neuprela mu pritom ale možnosť vyjadriť sa k záležitostiam týkajúcich sa jeho vzdelávania, náboženstva, či lekárskej a právnej starostlivosti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noor (@nooralfallah)

Najčítanejšie