Skoro jasno
13°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Husto na Žilkovej narodeninách?! Stretli sa pohádaní súrodenci Agáta a Vincent!
Zdielať na

Husto na Žilkovej narodeninách?! Stretli sa pohádaní súrodenci Agáta a Vincent!

Zdroj: instagram/VŽ

Na svoje 63. narodeniny sa dočkala herečka Veronika Žilková prekvapenia od jej detí. Ona sama nechcela robiť žiadnu oslavu, ale jej najstaršia dcéra Agáta Hanychová (39) obvolala ostatných súrodencov, aby spolu zorganizovali stretnutie s mamou. Veronika z toho bola dojatá a napokon si oslavu len v kruhu svojich detí veľmi užila. A čo bolo možno najpríjemnejšie prekvapenie, že medzi Agátou a bratom Vincentom nebolo ani stopy nevrlosti po ich nedávnej hádke.

​Na svoje štyri deti je Veronika Žilková nepochybne hrdá. Každé je osobité, povahou k nej má ale najbližšie zrejme jej najstaršia dcéra Agáta Hanychová. Neustále na seba upozorňuje a vie to potom dobre zúročiť. Ako zdatná organizátorka pozvolávala všetkých súrodencov, aby spolu pripravili milovanej mame oslavu. Nevynechala ani Vincenta, hoci iba nedávno povedala, že ich podcast Bez pózy zrušili, lebo si myslí, že je Vincent "hrozne nafúkaný". On sa voči tomu ohradil, že nechce "plytvať energiou na jej kauzy". Na oslave narodenín však už o tom nepadlo ani slovo.

"Ja hlavne o ničom neviem a ani nechcem. My sa na mojich narodeninách bavíme o mojich narodeninách a o našich rodinných väzbách. Bola som rada, že sme sa v stredu zišli ako jedna rodina a že to bolo takto krásne, a tým to hasne," konštatovala oslávenkyňa. Prezradila, že ona sama pritom "žiadnu oslavu nechcela", ale "Agáta ju zorganizovala a zavolala všetkým bratom a bolo to hrozne pekné". Napokon bola vraj  "hrozne šťastná", že spoločnú večeru mala "len s deťmi, bez partnerov, bez vnúčat."

Veronika bola v lete hostkou v podcaste jej dcéry Agáty:

Na Instagrame zdieľala Veronika aj fotografiu, kde boli na oslave všetci okolo nej. "Moje milované deti," napísala k nej. Už ráno jej na Instagrame poblahoželali k narodeninám obe jej dcéry. "Ako hovorí Mia, nikdy by som žiadnu inú mamu nechcela. Všetko najlepšie," odkázala jej s láskou Agáta. Mladšia Kordula zas zverejnila fotografiu, kde je ona a mama, obe v bielych šatách, pričom vyzerajú takmer ako sestry. Kordula s mamou aj býva, podobne ako aj Vincent. Agáta má ale svoj dom tiež len kúsok od nej. Vidno, že sú si všetci veľmi blízki a zrejme všetky spory pre zrakmi verejnosti sú tak trochu prehnané a skutočnosť je oveľa ružovejšia.

Najčítanejšie