Jasno
13°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Rozbitá izba, biely prášok, fľaše... Mohol hviezdny spevák žiť, ak by jeho priateľka neodišla?
Zdielať na

Rozbitá izba, biely prášok, fľaše... Mohol hviezdny spevák žiť, ak by jeho priateľka neodišla?

Tragické úmrtie iba 31-ročnej speváckej hviezdy Liama Paynea známeho najmä zo skupiny One Direction, rezonuje po celom svete. Neprežil, žiaľ, pád z balkóna jeho hotelovej izby v Buenos Aires. S priateľkou Kate Cassidy tam priletel, aby sa zúčastnil koncertu svojho bývalého kolegu Nialla Horana. Ten si spolu ešte užili, a keby Kate krátko po koncerte neodletela domov na Floridu, možno by nedošlo ani k tejto tragickej udalosti.

​Pred hotelom v Buenos Aires, kde tragicky ukončil svoj život Liam Payne, stoja neustále davy jeho fanúšikov. Aby sa to nevymklo kontrole, hotel preto musia strážiť ozbrojení policajti. Len pred niekoľkými dňami spevák zverejnil video, na ktorom si užíva s priateľkou Kate Cassidy atmosféru koncertu svojho bývalého kolegu Nialla Horana. Dvojica údajne vstávala každý deň o 12. hodine a potom si spolu vychutnávali neskoré raňajky. Liam zdieľal viaceré fotky a k nim napísal: "Som rád, že som sa dostal na nejaký čas preč." Niekoľko týždňov pred návštevou Buenos Aires s priateľkou cestovali po južnej Európe.

V Buenos Aires mali zostať iba päť dní, no Liam ich pobyt predlžoval. Na TikToku sa Kate 14. októbra zverila, že je už pripravená odtiaľ odísť. "Úprimne povedané, milujem Južnú Ameriku, ale neznášam byť na jednom mieste príliš dlho a mali sme tam byť asi päť dní. Zmenilo sa to ale na dva týždne," vysvetľovala. Pár hodín pred svojou smrťou 16. októbra zverejnil Payne poslednú fotku s Cassidy, na ktorej obaja pózujú pred zrkadlom. Túto fotku pritom prvýkrát zverejnil na Instagrame v auguste 2023 v deň jeho 30. narodenín.

Istá svedkyňa Jedna žena, ktorá nechcela byť menovaná, uviedla, čoho bola svedkom pri jej príchode do tohto hotela pri stretnutí s Liamom: "Čakal pri výťahu a bolo jasné, že chcel, aby ho niekto spoznal, bolo pritom na ňom niečo zúfalé." Hotelová kamera zachytila speváka vo foyeri hotela o 16:26 miestneho času. O 36 minút neskôr zalarmoval po jeho páde z balkóna personál hotela záchrannú službu a políciu. Sanitka prišla o 17:11, ale pomôcť sa mu už nedalo, jeho zranenia hlavy boli nezlučiteľné so životom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Niall Horan (@niallhoran)

Ako odhalil Daily Mail, iba niekoľko dní pred jeho skonom s ním po ôsmich rokoch ukončila zmluvu nahrávacia spoločnosť Universal Music. Ktovie, čo ho rozzúrilo natoľko, že jeho izbu našli v dezolátnom stave. Neporiadok, rozbitý televízor, podozrivý biely prášok či fľaše od alkoholu. To bolo na jedného človeka príliš. Či už bol za tragédiou stav pod vplyvom, alebo prosto smutné rozhodnutie, so skonom mladého speváka sa zmierujú jeho priatelia a fanúšikovia. len ťažko.

Najčítanejšie