Jasno
16°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
Bude z nej pani Nedvědová?! Dara prekvapila slovami o SVADBE!
Zdielať na

Bude z nej pani Nedvědová?! Dara prekvapila slovami o SVADBE!

Archívna reportáž

Z pekného vzťahu naplneného láskou a blahobytom sa teší speváčka Dara Rolins (51) už vyše tri roky. Futbalovú hviezdu Pavla Nedvěda jej mnohé ženy iste závidia a ona si dobre uvedomuje, aký má doma poklad, no on trafil tiež terno. Tomu, že je to medzi nimi vážne, nasvedčuje aj ich spoločná stavba vily pri jazere Lago Maggiore. Chýba už len svadba, aby to bolo ako v rozprávke, no zjavne to nie sú oni, komu v skutočnosti chýba...

​Na formality, ako je uzavretie manželstva, si Dara Rolins vo svojom živote nepotrpela. Aj keď mala niekoľko vážnych vzťahov, žiaden nevyústil do manželského sľubu. Zatiaľ nie sú tieto plány horúce ani s Pavlom Nedvědom, ako povedala pred časom: "Všetko je v najlepšom poriadku. Sme šťastní teraz a tu. Svadbu zatiaľ neriešime. Necítime to. Nie je to niečo, čo by bolo na programe. Ale nikdy nehovor nikdy...Ťažko povedať, ako osud zamieša kartami." Smiala sa, že im môže odrazu "rupnúť v gebuli" a vezmú sa v tajnosti v Las Vegas, čím by ale asi fanúšikov, ktorí čakajú mega parádnu svadbu, nepotešila.

Zdá sa, že odvtedy sa v ich vzťahu veci posunuli a Dara už zákonný zväzok celkom vážne pripúšťa. Dokonca má o svadbe aj nejaké predstavy. "Keby tá svadba bola, tak v zahraničí, aby to nedopadlo podobne ako v Ríme na klinike, kde mi robili facelifting," uviedla pre Blesk.cz, no nie je jasné, aké zahraničie myslí, keďže aj Rím do tejto kategórie spadá. O úplnej  anonymite ale asi sníva márne. "Na druhej strane je to v prípade Pavla jedno, pretože nie je krajina, kde by ho niekto nepoznal alebo nerozlúštil jeho totožnosť. Tomu sa nedá vyhnúť ani na žiadnom ostrove, pretože futbal je mocný čarodej," konštatovala s neskrývanou hrdosťou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Daru možno inšpirovala aj svadba v talianskej Umbrii, kam boli s Pavlom pozvaní. Bola z nej nadšená. "Taliansko je krásne a Umbria je ďalším z kúzelných miest, ktoré som po boku svojho úžasného muža navštívila prvýkrát. Rovnako tak taliansku svadbu jedného z jeho najbližších kamarátov. Bola krásna, bola štýlová, trvala tri dni a bola plná emócií, takže zážitok," pochválila sa ešte v máji na jej instagramovom profile. Napokon, o pár mesiacov bude dokončené aj ich sídlo pri brehu malebného jazera Lago Maggiore, do ktorého investovali spoločne poriadny balík, len pozemok stál milión eur. Bolo by pekné, keby potom cez prah novej vily Pavel preniesol na rukách Daru ako svoju manželku.

Najčítanejšie