Jasno
14°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
Krainovú operovali! Ozvala sa fanúšikom s veľkou prosbou!
Zdielať na

Krainovú operovali! Ozvala sa fanúšikom s veľkou prosbou!

Archívna reportáž

Doteraz bolo Simoninou hlavnou starosťou vyzerať dokonalo...

Minulý týždeň avizovala modelka a influencerka Simona Krainová (51), že si dá od sociálnych sietí dlhšiu pauzu. Čakala ju totiž operácia, ale nešpecifikovala o čo konkrétne išlo. Zákrok už za sebou a ozvala sa sledovateľom z nemocnice. Stále sa však drží toho, že dôvod operácie si ponechá pre seba.

​Aj keď Simona Krainová upozornila svojich sledovateľov na Instagrame, že sa im pre operáciu dlhšiu dobu neozve, bolo otázne, či to aj dodrží. Zakrátko bolo jasné, že pauza sa nekoná a príspevky pribúdali takmer každý deň, aktuálne išlo pozdrav s hlbším odkazom. "Môžete mať tisíc problémov v živote, ale pokiaľ nemáte zdravotný problém, nemáte žiadny problém. Pevné zdravie je ako koruna. Zdravie, ktoré nosíte. Ale vidí ju vždy len chorí. Prajem vám všetkým tú korunu mať pevne na hlave ale i v hlave. Nezabúdajte na to," uviedla nečakane emotívne.

Simona bola ako vymenená, samá pokora a slušnosť. "Každý nový deň je zázrak. Ja sa po dnešku na ten ďalší deň teším ešte viac, než kedykoľvek predtým. Ďakujem zo srdca lekárom, sestričkám a všetkým tým statočným ľuďom, čo každý jeden deň tie naše občas padajúce koruny z našich hláv s maximálnym nasadením a empatiou nasadzujú späť. Patria totiž hlavne na ich hlavy," vzdala hold zdravotníkom. Zdá sa, že jej stav a následná operácia tak mohli byť aj vážnejšieho charakteru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Evidentne je ale odhodlaná mlčať o detailoch. "Nemôžem a nechcem konkretizovať ani moju diagnózu, ani nemocnicu, v ktorej sa momentálne nachádzam, pretože chcem mať pokoj a súkromie pri odchode domov. Vďaka za pochopenie. Zvlášť v momente, keď sa cítim akoby ma prešiel kamiónom a pokrčená ako kus papiera. Ale idem ďalej, žijem," odkázala inak vždy veľmi suverénna modelka a populárna influencerka. Nech už bol problém akýkoľvek je evidentné, že Simonou tento zážitok otriasol a všimli si to aj jej fanúšičky. Našťastie, drvivá väčšina sa zdržala ironických komentárov a modelka sa dočkala obrovskej podpory.

Zdá sa, že Simonu aktuálne najviac zaujíma, ako si vyplniť voľný čas na lôžku. S tou prosbou sa obrátila aj na fanúšikov, dostala kopu tipov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Najčítanejšie