Oblačno
10°
Bratislava
Boris
14.10.2024
Obavy fanúšikov Simony Krainovej! Musí ísť na operáciu, jej strach je zjavný!
Zdielať na

Obavy fanúšikov Simony Krainovej! Musí ísť na operáciu, jej strach je zjavný!

Archívna reportáž

Simona je na svoju figúru hrdá, mnohí ju ale podozrievajú z rôznych zákrokov

Jedna z najaktívnejších českých influenceriek, modelka Simona Krainová (51), nečakane upozornila svojich sledovateľov na Instagrame na dlhšiu pauzu, ktorú si dopraje od sociálnych sietí. Čaká ju totiž operácia, ale čoho sa bude týkať, nechala na ich predstavivosti a vyvolala tým o to väčšiu pozornosť a zvedavosť.

​Posledné roky pendluje Simona Krainová medzi jej dvomi domovmi v Prahe a v Dominikánskej republike. Aj začiatkom septembra avizovala, že spolu s manželom Karlom Vágnerom musia odletieť do ich karibského domova kvôli neodkladným záležitostiam vo veci stavby ich domu. "Dom už je skoro postavený, začíname riešiť interiéry. Nebude to žiadna dovolenka, ale veľa behania po úradoch...," zverila sa Simona vo svojom instagramovom príspevku. Zrejme ju to zahltilo natoľko, že sa na dlhšie odmlčala aj na Instagrame. Keď sa opäť ozvala už z Prahy, svojich sledovateľov poriadne prekvapila.

"Ahoj moja insta a fb rodina! Tu pridávam mojich posledných 10 km done pre tento mesiac. Nechcem a nebudem tu fňukať, ale mám nejaké zdravotné problémy a musím na budúci týždeň na operáciu... viem, že budem našťastie pod rukami tých najlepších z najlepších, takže strach nemám (kecám), ale keď sa zas oklepem a naberiem silu, budem späť... medzitým by som sa vám vopred chcela ospravedlniť, keď sa na moment trošku schovám... potrebujem prosto na chvíľku dať tomu nekonečnému 'seriálu' pauzu a odpočinúť si... ale to neplatí pre vás," prihovorila sa Simona v jej príspevku s momentálnym trápením.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Vzápätí pridala aj výzvu: "Vás potrebujem viac než inokedy. Vašu energiu, silu a lásku, takže pokiaľ nemusíte, nespomaľujte, nezastavujte a tancujte ďalej na plné pecky, pretože život je sakra krátky a krásny." Napokon sa so všetkými rozlúčila na neznámo ako dlhú dobu. Aj keď sa v komentároch objavili aj ironické poznámky, že zrejme podstúpi plastickú operáciu, z jej textu to tak nevyznieva. Vlani mala Simona problémy so zápalom šľachy a zlomeninou nohy a načas jej fyzioterapeut zakázal jej milované behanie. Zlomenina na nohe jej však nevznikla po úraze, ale jej veľkým namáhaním. Teraz sa zas z tónu obvykle pomerne cynickej i ironickej Simony zdá, že skutočne nejde o fazuľky a má obavy. Podľa jej príspevkov v stories je zrejmé, že sa v čase rekonvalescencie po zákroku nudí s mobilom v ruke, azda teda všetko dobre dopadlo.

Dlho Simone odhodlanie na pauzu od Instagramu nevydržalo, rozhodla sa reagovať na ohlasy jej sledovateľov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Najčítanejšie