Skoro jasno
13°
Bratislava
Maximilián
12.10.2024
Agáta stráca aj v rodine! Jej brat to povedal jasne, TOTO on rozhodne nepotrebuje!
Zdielať na

Agáta stráca aj v rodine! Jej brat to povedal jasne, TOTO on rozhodne nepotrebuje!

Zdroj: Instagram/VN

Súrodenecké vzťahy medzi štyrmi deťmi herečky Veroniky Žilkovej (53) z jej troch manželstiev nie sú vždy celkom ideálne. Ukázalo sa to aj nedávno, keď jej dcéra Agáta Hanychová (39) a syn Vincent Nevrátil (27) ukončili kvôli vzájomným nezhodám ich podcast Agáta a Vincent - Bez pózy. Každý z nich má ale svojský pohľad na to, prečo im to spolu nefungovalo. Obaja sú zjavne dominantné typy s rozdielnym pohľadom na veci.

​Po hlave rodinného klanu, herečke Veronike Žilkovej, sa čoraz výraznejšie ujíma dominancie jej dcéra Agáta Hanychová. Rozhodne je majsterkou v tom, ako sa dá profitovať z odhaľovania rodinného súkromia. Publicite sa ale poslednú dobu nevyhýba ani Veronikin syn Vincent Navrátil, ktorý má veľké ambície presadiť sa ako herec, moderátor aj režisér. Už nejakú dobu sa snaží na seba upozorňovať na jeho instagramovom profile, skúšal to už aj so sestrou Agátou v ich podcastoch Taky názor a Bez pózy.

Obaja sú ale tvrdohlavci, čo vyústilo do ich vzájomných sporov a ukončenia aj ich spolupráce. Vincent oznámil koniec podcastu Bez pózy už minulý mesiac. Pre Expres.cz vysvetlil: "Každý človek chce mať svoju cestu, svoju vlastnú identitu. A je ťažké mať svoju identitu, keď žijete v tieni niekoho, kto žije diametrálne odlišný život, než ste si vy vybral." Padá mu vraj na hlavu kauza okolo Agáty a jej zamotaných romantických vzťahov. Viktor toho má zjavne plné zuby: "Nechcem plytvať energiou na kauzy, ktoré som ja sám nevytvoril."

Ešte pred rokom bola v rodine idylka, hoci Vincent mal vždy jasný názor na vzťahové kauzy:

Agáta si za Vincenta ale našla hneď v rodine náhradu. "Nebavilo ma to s ním, teraz nakrúcam s Cyrilom a je to oveľa zaujímavejšie, také intelektuálnejšie, ale zábavné," vyjadrila sa aktuálne tradične podpichovačným tónom v jej streame na Instagrame. Na margo Vincenta tvrdí, že je "dosť nafúkaný" a priznala aj "pohádali sme sa". Z pozadia ju krotil jej manžel Miro Dopita, keď jej oponoval, že sa nepohádali. Vincent vo svojom oznámení o ukončení jeho účasti na podcaste so sestrou uviedol len diplomaticky: "Rozhodnutie je osobného rázu, preto ho nechcem detailnejšie rozoberať." Isté je, že vzťahy sú nabúrané, zdá sa ale, že s Agátou to skutočne nie je jednoduché.

Najčítanejšie