Jasno
10°
Bratislava
Maximilián
12.10.2024
Madonna zažíva najťažšie chvíle v živote! Rakovina jej vzala milovaného človeka!
Zdielať na

Madonna zažíva najťažšie chvíle v živote! Rakovina jej vzala milovaného človeka!

Archívna reportáž

Madonna má za sebou mega úspešné turné

Po ťažkom boji s rakovinou zomrel už druhý brat popovej hviezdy Madonny (68), tanečník, choreograf a dizajnér Christopher Ciccone (†63). Vlani vo februári prišla o brata Anthonyho Ciccone (†66) s rovnakou diagnózou. Na rakovinu zomrela ešte počas jej detstva aj jej matka a nedávno aj nevlastná matka. Strata Christophera ju veľmi zasiahla, po jeho boku začínala svoju kariéru a dlhé roky jej pomáhal s choreografiou.

​V mnohodetnej rodine Cicconeovcov z Michiganu vyrástli dve výrazné umelecké osobnosti, Madonna a jej mladší brat Christopher. Boli si veľmi blízki, dlhé roky spolupracovali a navzájom sa podporovali. O živote s ňou napísal Christopher knihu Život s mojou sestrou Madonnou, ale práve pre to sa s ním slávna sestra pohádala a prestali sa kontaktovať. Po tom, čo sa dozvedela, že má rakovinu, sa ale opäť zblížili. Jeho skon 4. októbra ju veľmi zasiahol. Vo svojom príspevku na Instagrame mu vzdala hold ako pre ňu "tak dlho najbližšieho človeka".

Uviedla, že "je ťažké vysvetliť naše puto". To malo vyrásť z pochopenia, že "sme iní a spoločnosť nám pripraví ťažké časy za nedodržiavanie status quo". Tanec bol vraj už od ich detstva akýmsi "superlepidlom", ktoré ich spájalo. "Vzali sme sa za ruky a pretancovali sme šialenstvo nášho detstva. Obdivovala som ho. Mal bezchybný vkus. A ostrý jazyk, ktorý niekedy používal proti mne, ale vždy som mu odpustila," zverila sa. "Tancovali sme spolu na začiatku mojej kariéry a bol mojím kreatívnym riaditeľom na mnohých turné," dodala Madonna vzdávajúc hold bratovi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

"Keď šlo o výber hudby a vkus, môj brat bol pápežom a museli ste pobozkať jeho prsteň, aby ste získali jeho požehnanie," prejavila bratovi veľkú úctu. Tanec im pomáhal aj v ťažkých situáciách. No po vydaní jeho knihy o živote s Madonnou, kde písal o ich napätom vzťahu, sa načas ich cesty rozišli. Keď však dostal rakovinu, opäť si našli k sebe cestu a "urobila som všetko preto, aby som ho udržala nažive čo najdlhšie". Ku koncu mal mať veľké bolesti. "Som rada, že už netrpí. Nikdy nebude nikto ako on. Viem, že niekde tancuje," uzavrela Madonna svoj príspevok. Christopher zomrel v Michigane v prítomnosti rodiny a Raya Thackera, britského herca, s ktorým uzavreli v roku 2016 manželstvo.

Najčítanejšie