Skoro jasno
13°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Spolu vyrážali dych a šokovali svet, no láske už možno odzvonilo! Kanye a Bianca idú vraj od seba!
Zdielať na

Spolu vyrážali dych a šokovali svet, no láske už možno odzvonilo! Kanye a Bianca idú vraj od seba!

Archívna reportáž

Kontroverzný manželský pár, ktorý tvoria hudobník Kanye "Ye" West (47) a dizajnérka Bianca Censori (29), údajne už po necelých dvoch rokoch od uzavretia ich manželstva mieri k rozvodu. Tieto správy začali kolovať po tom, čo ich spolu naposledy videli 20. septembra, keď boli v Tokiu. Bianca mala odletieť domov k rodine do Austrálie, Kanye údajne plánuje zostať žiť v Tokiu. 

​Vzťah Kanyeho Westa s Biancou Censori už od jeho začiatku vyvolával pochybnosti a otázky, čo ich viedlo k uzavretiu manželstva. Navonok vôbec nepôsobili zaľúbene, v podstate len vyvolávali škandály, Censori chodila na verejnosti vedľa Yea takmer nahá a bez stopy úsmevu. Jej rodina mala veľké obavy, či s ňou Ye nemanipuluje. Na prekvapenie sa však nedávno ukázala na jeho propagačnej akcii k vydaniu pripravovanému albumu s názvom Bully. Jedna pieseň z neho sa volá príznačne Beauty and the Beast a prkanyeedviedol ju rapujúc v Číne.

Rozruch spôsobila informácia zverejnená v TMZ, že Kanye možno plánuje podať žiadosť o rozvod. Povedal to vraj jeho priateľom. Od 20. septembra ich síce spolu vídať nebolo, ale Bianca mala odletieť na návštevu rodiny v Austrálii. Jej sólo výlety pritom nemusia naznačovať ťažkosti vo vzťahu. Aktuálne sa totiž pár opäť spolu predviedol v Tokiu v bielych outfitoch a na počudovanie sa obaja usmievali a prejavovali si aj nežnosti. Vyzerali pritom konečne ako zamilovaný pár. Až na veľký výstrih na obtiahnutom tope mala Bianca takmer celkom zahalené telo. Na jej legínach zaujal veľký lem z peria.

Kanye a Bianca sú predovšetkým neustálym zdrojom pohoršovania:

Všade kolovali ich spoločné fotky a Bianca poprela klebety o ich rozvode. To však nemusí znamenať, že o tom neuvažovali, alebo aj neuvažujú. Bolo len otázkou času, keď ich odťažité vystupovanie bez náznaku emócií, privedie fanúšikov rapera k spochybňovaniu sily ich zväzku. Údajne nemala byť Bianca v manželstve s Kanyem šťastná a to prinútilo jej matku k "dramatickému zásahu", keď za ňou priletela do LA aj s jej ďalšími dvomi dcérami, aby jej dodali "odvahu“ to s Ye ukončiť. Bianca mala mať už dosť jeho správania v ich manželstve, kde sa ním mala vraj cítiť ovládaná. Že by si ale svojrázny West náhle vstúpil do svedomia sa nezdá byť celkom pravdepodobné.

Najčítanejšie