Skoro jasno
19°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Žilkovej exmanžel Stropnický sa prvýkrát vyjadril k rozvodu: Chcela poškodiť môj vzťah s dcérou!
Zdielať na

Žilkovej exmanžel Stropnický sa prvýkrát vyjadril k rozvodu: Chcela poškodiť môj vzťah s dcérou!

Zdroj: instagram/VŽ

Do diania v rodine Veroniky Žilkovej (62) aktuálne nečakane vstúpil jej bývalý manžel Martin Stropnický (67). Doteraz sa nevyjadroval k ich rozvodu, ani k súdnym sporom v súvislosti s výškou výživného na ich dcéru Kordulu Stropnickú (19). Všetky informácie poskytovala výhradne Žilková a tá nešetrila aj ostrejšími slovami. Teraz sa rozhodol verejne priznať, že pre neho nebolo ľahké mlčať, aj že exmanželka proti nemu údajne postavila ich dcéru Kordulu (19).

​Z toho, ako verejne prezentovala Veronika Žilková rozchod s Martinom Stropnickým a nasledovné súdne ťahanice o výživné na ich dcéru Kordulu, jej exmanžel dobre nevyšiel. Veď čo dobré si aj možno myslieť o mužovi, ktorý žene oznámi rozchod po 18 rokoch e-mailom, vyjde najavo, že je to pre mladú milenku a ešte aj chce vraj čo najmenej platiť na dcéru. Nie všetko ale býva tak jednoduché, ako sa zdá a pravda môže byť aj inde. Stropnický doteraz zaryto mlčal, napokon, pôsobil ako diplomat. O jeho služby súčasný český minister zahraničia už nemal záujem, dostáva však opäť ponuky z umeleckej brandže.

Možno práve uvoľnenie z diplomatických služieb spôsobilo aj jeho uvoľnenie v doterajšom mlčaní o rozvode a sporoch s exmanželkou Veronikou Žilkovou. So svojimi pocitmi sa zveril pre Novinky.cz. "Keď sa nejaký vzťah rozpadne, je to vždy veľká prehra oboch ľudí, ktorých sa to týka. A teraz nehovorme o tom, koľko percent zavinil kto, to vlastne nikto dohromady nevie a myslím, že to nevedia koľkokrát ani oni dvaja. Objektivita je prvá vec, ktorá zmizne. A myslím si, že je chyba sa k tomu vyjadrovať. Je to výsostne osobná vec, je to bolestivá vec, je to vec, ktorú si človek nepraje, aby sa stala," uviedol diplomaticky bývalý diplomat.

Pripomeňte si Stropnického ešte ako mladého herca:

Mlčanie ho vraj stálo veľa energie, často mal chuť povedať "tak toto nie!", ale na základe skúseností mieni, že je v takomto spore lepšie sa nevyjadrovať. Vraj v okamihu, keby si človek povedal, že už nemôže mlčať, "tak s prepáčením klesne na úroveň toho človeka, ktorý ho verejne špinil". Povedal si -"prosto musím vydržať". Tvrdí, že exmanželka "mala snahu mu čo najviac poškodiť" a tiež poškodiť jeho vzťah s dcérou, no dúfa, že sa jej to nepodarilo. "To, čo jediné ma na momentálnej mojej situácii naozaj trápi, je, že som ju dva roky nevidel a dva roky som ju nepočul," priznal, a to skutočne nevyzerá na dobré vzťahy. Ostáva však visieť však otázka, nakoľko sa o kontakt s dcérou on sám usiloval.

Martin a Veronika majú skutočne vydarenú dcéru:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kordy (@kordulastropnicka)

Najčítanejšie