Zatiahnuté
16°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Nekonečný rozvod! Po dlhých šiestich rokoch je sexi herec konečne voľný!
Zdielať na

Nekonečný rozvod! Po dlhých šiestich rokoch je sexi herec konečne voľný!

Archívna reportáž

Až teraz herecký manželský pár Channing Tatum (44) a Jenna Dewan (43) konečne podpísal písomnú dohodu, vďaka čomu sa ich manželstvo môže po šiestich rokoch ukončiť rozvodom. Obaja už majú nových partnerov, no snažia sa mať korektné vzťahy. V rozvode tomuto niekdajšiemu sexi páru bránili ich finančné nároky.

​Po takmer deviatich rokoch manželstva Channinga Tatuma s Jennou Dewan sa nad ich láskou začali zaťahovať mraky a Jenna v októbri 2018 požiadala na súde o rozvod. Stalo sa tak po šiestich mesiacoch odkedy oznámili rozchod. Po roku, v novembri 2019, boli obaja slobodní, no v nasledujúcich rokoch na súde riešili rozdelenie ich majetku, čím proces rozvodu stále nemohol byť zavŕšený. Dewan si nárokovala na podiel zo zárobkov filmu Magic Mike. Tvrdila, že Tatum použil peniaze z ich spoločného konta na financovanie tohto filmu s rozpočtom sedem miliónov dolárov, na čom sa spolupodieľal s režisérom Stevenom Soderberghom. Film ho preslávil a nakrútil ešte dve ďalšie časti.

Podľa názoru právnikov Tatuma to bola od Dewan taktika ako zdržiavať rozvod. Herec sa jej vraj snažil predložiť "nespočet návrhov na vyrovnanie", aby vyriešili problém priamo, bez súdneho procesu. Začiatok súdu im hrozil v decembri. Minulý týždeň ale napokon ich právnici predložili sudcovi podmienený rozsudok, aby ho podpísal a účinne ukončil ich rozvod. Právnici exmanželov uviedli pre USA TODAY, že obaja podpísali písomnú dohodu o rozdelení majetku, výživnom na ich dcéru Everly (11), pričom sa vzdali vzájomnej manželskej podpory. Ďalšie otázky bude riešiť navrhovaný rozsudok, ktorý predložia právnici páru, pričom požiadali o jeho zapečatenie. Stanovený rozsudok tak nebude prístupný verejnosti po jeho podaní na súde.

Channing a Jenna tvorili najprv filmový, neskôr aj skutočný pár:

​Napriek naťahovačkám ostali Tatum a Jenna v rešpektujúcom kamarátskom vzťahu. Rozvedení manželia majú už aj nových partnerov, s ktorými zdieľajú aj spoločnú domácnosť. Dewan je zasnúbená s hercom a hudobníkom Stevom Kazeem (48) a majú spolu dve deti, syna Calluma (4) a iba v júli narodenú dcéru Rhiannon Lee Kathryn. Tatum sa pre zmenu údajne zasnúbil s herečkou Zoë Kravitz (35), dcérou Lennyho Kravitza. Zahral si v jej režijnom debute Blink Twice (Tiché znamenie), ktorý bol uvedený v kinách minulý mesiac. Nepochybne ukončenie rozvodového konania je v tomto prípade radostná udalosť.

Najčítanejšie