Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Zúfalé chvíle Marešovej manželky! Sotva vyšla z bytu, už bolo zle a Leoš odcestovaný!
Zdielať na

Zúfalé chvíle Marešovej manželky! Sotva vyšla z bytu, už bolo zle a Leoš odcestovaný!

Archívna reportáž

Leoš sa ukázal aj v šou ČSMT

Takú situáciu, akou si prešla nedávno Monika Marešová (43), jej iste nezávidí nikto, azda aj preto, že azda každý sa v nej niekedy ocitol. Zabuchnúť si byt aj s kľúčmi v zámke je poriadne nepríjemné a drahé, keďže bez pomoci zámočníka sa to obvykle nezaobíde. No ešte horšia situácia nastane, keď kľúče zapadnú, kam nemajú, a presne to sa stalo Monike. Od manžela sa pomoci nedočkala, bol dvesto kilometrov ďaleko na svojom turné. Našťastie sa našlo riešenie, hoci chvíle bezmocnosti sa zdali Monike priam nekonečné.

​Na prechádzku s dcérkou Alex a so psom spred pár dní nezabudne Monika Marešová iste dlho. Vošli už spolu k výťahovým dverám, aby boli o chvíľu zas v teple svojho domova, ale potvrdilo sa, že čert nikdy nespí. "Tiež ste si niekedy hovorili… to bude dlhé popoludnie… čo budeme robiť? Tak napríklad vám môžu spadnúť kľúče od bytu do šachty od výťahu! Dieťa a pes našťastie boli so mnou vonku, telefón, žiaľ, vnútri bytu. Páni, čo otvoria šachtu, môžu prísť najskôr v pondelok… Manžel je v Brne, tralala," opísala v instastories s nadhľadom nepríjemnú situáciu.

Našťastie, riešenie sa predsa len našlo. "Týmto ďakujem susedke za zapožičanie telefónu a sebe za to, že som kedysi dala mamke náhradné kľúče od bytu. 16:30 – 19 h program vyriešený," prezradila vyvrcholenie 2,5 hodiny trvajúceho príbehu manželka Leoša Mareša. Ten mal v tom čase v Brne celkom iné problémy. Končil svoje veľmi úspešné turné po Česku a potreboval sa sústrediť a dobre pripraviť na svoje posledné vystúpenie. To sa konalo v nedeľu a Leoš opäť potvrdil svoje kvality a osobité čaro. Svedčia o tom aj komentáre plné chvály ako "takú atmosféru som ešte predtým nikdy na koncerte nezažila", či "Leoš je absolútne výnimočný, tým pádom je výnimočné všetko, čo robí" a podobne. Evidentne sa aj v tomto dokonalo manželstve občas vyskytne nepríjemnosť, tentokrát si to odskákala Monika, kým Leoš žal úspechy.

Monika a Leoš žijú dokonalý život, občasná nepríjemnosť ho iste nepokazí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Najčítanejšie