Jasno
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Je to osud Jágrových frajeriek! Už sa k nim pridala aj Dominika, márne ju presviedčal!
Zdielať na

Je to osud Jágrových frajeriek! Už sa k nim pridala aj Dominika, márne ju presviedčal!

Zdalo by sa, že každá žena, ktorá bola na chvíľu priateľkou hokejového "boha", si polepšila minimálne v kariére. Na svoj vstup do sveta televíznych moderátoriek si Dominika Branišová, partnerka hokejistu Jaromíra Jágra (52), počkala až do svojej tridsiatky, ale už je to tu. Jubileum oslávila len nedávno a medzi hosťami nechýbali ani známe tváre. Jej sebavedomie od tých čias, čo sa dala dokopy s českou hokejovou hviezdou, zjavne narástlo. Je odhodlaná udržať si svoju novú rolu televíznej moderátorky, no veľa podpory sa jej od Jaromíra nedostáva.

​Húževnatosť, s akou sa Dominika Branišová chopila všetkého, čo jej priniesol vzťah s českou hokejovou legendou Jaromírom Jágrom, je až obdivuhodná. Postupne sa od každodennej starostlivosti o jeho "blaho", ako bolo aj varenie, vozenie ho autom na zápasy, či neskôr aj vedenie jeho obchodu s výživovými doplnkami, začala opäť objavovať aj ako modelka. Pred dvomi mesiacmi sa potešila z ponuky byť moderátorkou v rannom vysielaní spoločenskej rubriky súkromnej televízie a tejto šance sa chopila. Je tak už piatou moderátorkou spomedzi lások Jágra, ktorými boli aj Iva Kubelková, Nikol Lenertová, Lucie Borhyová či Inna Puhajková.

"Samozrejme si uvedomujem, že je to hlavne vďaka tomu, že chodím s Jardom. Keby som s ním nebola, nikdy by som takú ponuku ako radová modelka nedostala. Práve preto cítim väčšiu povinnosť na sebe pracovať," priznala bez okolkov pre Blesk Dominika. "Ako prvý to samozrejme vedel Jarda, nebol rád a nie je rád, že som miesto moderátorky prijala. Stále mi to rozhováral, mal strach, že neustojím ten tlak. Aj keď na to nevyzerám, tak ja sa kritiky nebojím a po prvom vysielaní som dostala viac pekných správ, než škaredých," nezabudla sa pochváliť. "Naozaj ma to chytilo a chcem sa zlepšovať. Samozrejme stále podporujem Jardu v hokeji a som veľmi rada, že sa mu v tohtoročnej sezóne darí," nezabudla na podporu svojho slávneho priateľa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Snídaně (@snidanesnovou)

S malým oneskorením teraz oslávila táto čerstvá moderátorka svoje okrúhle tridsiate narodeniny. Na jej instagramovom profile zdieľala fotografie s obrovskou kyticou, aj ako si pochutnáva na luxusnej večeri a spolu s priateľmi sa baví pri rôznych hrách. "Narodeniny neslávim, toto bolo výnimočne, keď mám guľatiny... Takže ďalšia oslava bude až o desať rokov," tvrdila, čo pobavilo jej priateľa Jaromíra Jágra. "To bola tá najlepšia správa pre mňa, musím povedať, to rád počujem!" odkázal jej škodoradostne s jeho typickým zmyslom pre humor. Na to si už ale Dominika musela zvyknúť za tie štyri roky, čo sú spolu, snáď len už legendárna 68 nebude vymýšľať a konečne sa usadí a založí si rodinu.

Najčítanejšie