Skoro jasno
Bratislava
Natália
6.10.2024
Kým Slováček stále hovorí o manželkinom alkoholizme, Dáda sa teraz rozhodla ozvať s jasným odkazom!
Zdielať na

Kým Slováček stále hovorí o manželkinom alkoholizme, Dáda sa teraz rozhodla ozvať s jasným odkazom!

Felix Dádu 7 rokov trápil verejným mileneckým vzťahom

Len pred pár dňami Felix Slováček (81) opäť raz nezaváhal a poohováral svoju manželku Dagmar Patrasovú (68), keď naznačil, že jej problém s alkoholom stále nie je vyriešený. Niekdajšia skvelá herečka, ale aj hviezda detskej šou sa rozhodla zareagovať. Lepšie to už spraviť ani nemohla.

​O tom, že je Dagmar Patrasová aj vo svojom veku a napriek rôznym životným peripetiám ešte stále atraktívna, azda niet pochýb. Aktuálne to potvrdila opäť, keď sa rozhodla po dlhej dobre zdieľať na svojom instagramovom profile najnovšiu fotku. Vyzerá na nej až obdivuhodne sviežo a mladistvo, po zrútenej či zanedbanej žene, ako obvykle naznačuje Slováček, nevidieť ani stopy. A to len pred pár dňami tvrdil, že ju ani nemohol vziať do spoločnosti. "Stavil som sa doma len pre saxofón a chcel som vziať Dádu. Bola ale D dur, a tak som tu sám," povedal muzikantským slovníkom, že na tom nie je dobre.

Možno práve manželove narážky na jej stav, aj poukazovanie na to, že nikam preto nechodí, podnietilo Dagmar, aby sa vybrala do reštaurácie, kde si dala krevety v kotlíku s chrumkavou bagetkou. Fotografiu odtiaľ zdieľala na Instagrame, kde bola naposledy aktívna už pekne dávno, ešte na jar. "Dočítala som sa, že nikam nechodím. Tak kývam," napísala v komentári. Zrejme sa predtým zverila do rúk odborníkov v kozmetickom aj kaderníckom salóne, lebo vyzerala skvelo a akoby jej ubudli aj roky.

Jej fanúšikovia vyjadrili v komentároch svoje nadšenie komplimentmi: "Vyzeráte báječne, mnohé by vám mohli závidieť", aj "Bohyňa, len choďte a užívajte", či "Wow, krásná ženská" a podobne. Ornella Koktová poslala podporu cez emotikony srdiečok. Na rozdiel od nej sa jedna Dádina fanúšička rozpísala: "Ste stále krásna žena, užívajte života a podporujte dcéru. Na ostatné sa vykašlite a hoďte za hlavu, žite si svoj život pre svoje deti a vnúčikov. Dbajte o seba a vážte si seba samu, dokázala ste toho veľa. Ste žena, ktorú milujú deti po niekoľko desiatok rokov. Prajem veľa energie a sily vám a celej rodine." Kiežby si Dáda niečo z tohto odkazu vzala a dokázala sa vzdať aj fľašky...

Najčítanejšie