Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Soukupova plastiková frajerka vyštartovala po Agáte, museli jej dať ochranku!
Zdielať na

Soukupova plastiková frajerka vyštartovala po Agáte, museli jej dať ochranku!

Archívna reportáž

Rozchod Agáty a Jaromíra spôsobil už mnoho ťažkých situácií

Iba nedávno vyvolala pozornosť a aj poriadne pohoršenie bitka Jaromíra Soukupa (55) a Miroslava Dopitu (43) pred domom Agáty Hanychovej (39) a už je na svete ďalšia aféra. V piatok popoludní bol dejiskom provokácie stánok na pražskom veľtrhu krásy, v ktorom predvádzala svoju kozmetiku Agáta s kamarátkou Ornellou a manželom. Objavila sa tam totiž údajná Soukupova priateľka, plastiková influencerka Eva Feuereislová (34).

​Pre Agátu Hanychovú bolo stretnutie s Jaromírom Soukupom a ich vzťah, z ktorého vzišla dcéra Rozárka, ako objavenie zlatej bane. Stojí ju to síce kopu nervov, ale jej popularita výrazne stúpla a môže sa tým pádom tešiť zo stále narastajúcich príjmov z podcastu Agáta a Ornella, aj zo spoluprác na Instagrame. Najnovšie si už trúfla aj na vlastnú značku kozmetiky, ktorú predviedla tento piatok na pražskom veľtrhu krásy. Neobišlo sa to však bez nepríjemného extempore. No aj to jej napokon poslúžilo ako reklama, veľtrh totiž pokračuje aj dnes. V piatok jej ale zrejme nebolo príjemné, že o rozruch sa postarala kontroverzná priateľka Jaromíra Soukupa, Eva Feuereislová.

V jeden moment sa Eva, alias Plastic Queen, provokatívne prešla uličkou okolo Agátinho stánku a pozdravila
pri ňom stojaceho filmového maskéra Sašu Issara. Ten sa jej nahlas spýtal: "Kde máš Soukupa, je to fakt pravda, že spolu chodíte?" Eva mu rovnako nahlas odpovedala: "Musí dozerať na dcéru, keď sa tu madam Agáta vystavuje." To už bolo na Hanychovú priveľa a okamžite začala dramaticky kričať: "Ochranku! Potrebujeme tu nejakú ochranku!" K stánku sa potom postavil člen ochranky. "Je mi nepríjemné byť blízko takej osoby, ktorá ma haní na sociálnych sieťach," povedala Agáta pre Extra.cz s tým, že ochranku jej zabezpečili organizátori výstavy. Vzápätí sa k tomu vyjadrila Feuereislová: "Nenechám len tak tú jej šikanu. Agáta by mala vyhľadať psychológa."

​Hanychová údajne mala aj požiadavku, aby Feuereislovú vykázali z priestorov veľtrhu. To však nešlo, Eva tam bola aj pracovne. "V žiadnom prípade som nešla na veľtrh s úmyslom provokovať Agátu. Chodím sem každý rok. Zaujímam sa o kozmetiku, skrášľujúce procedúry a podobne. Navyše spolupracujem s firmami, ktoré tu majú svoje stánky a ja som ich tvárou," tvrdila Eva pre Expres.cz a naozaj ju bolo vidieť pri jednom stánku ako propaguje parfum. No tiež by sa mohla krotiť s vyjadreniami, lebo minimálne jeden bol cez čiaru. "Neviem, či je Agáta v takom psychickom stave, aby bola schopná sa starať o deti, mala by vyhľadať odbornú pomoc," zadrela Eva, čím chcela nepochybne nahrať svoju priateľovi. Možno tým naznačila, akým smerom sa vydá Soukup v boji o dcérku Rozárku. Hanychová údajne podala novú žiadosť na súd ohľadom zverenia do úplne starostlivosti, čo Jaromír nepochybne tvrdo napadne.

Eva je Agátou priam posadnutá, ľuďom ale jej ohováračky nie sú sympatické, ako vidno v komentároch:

Najčítanejšie