Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
František
4.10.2024
Michael Schumacher má dôvod na radosť! Veľká udalosť priamo v rodinnej vile!
Zdielať na

Michael Schumacher má dôvod na radosť! Veľká udalosť priamo v rodinnej vile!

Archívna reportáž

V spleti rôznych udalostí v rodine pretekárskej legendy F1 Michaela Schumachera (55) sa konečne objavila aj radostná správa. V rodinnej vile Schumacherovcov na Malorke sa poslednú septembrovú sobotu konala svadba Giny Marie Schumacher (27) a Iaina Bethkeho (28). Gina je dcérou Michaela a Corinny, okrem nej majú aj syna Micka, ktorý je tiež pilotom formuly. Sobášny obrad bol prísne tajný, hostia boli dokonca nútení odovzdať svoje mobilné telefóny.

​Mladomanželia Gina Schumacher a Iain Bethke, ktorí si povedali svoje "áno" vo Ville Yasmin v Puerto De Andraitx na Malorke, sú spolu už sedem rokov, no zasnúbili sa len minulý rok. Obaja milujú kone, Gina sa venuje súťažne westernovému jazdeniu, Ian bol spočiatku parkúrovým jazdcom, no aj on postupne presedlal k westernovému jazdeniu. Pár trávi väčšinu času na rodinnom ranči v Texase a zatiaľ čo ho Ian spravuje, Gina sa sústredí na tréningy a súťaže. Súťaživosť zrejme zdedila po oboch rodičoch, jej slávny otec Michael získal sedem titulov majstra sveta na F1, a jej mama Corinna bola kedysi jazdeckou šampiónkou.

Na Corinnu ale veľmi doľahla trpká skutočnosť povážnom zranení manžela Michaela pred vyše desiatimi rokmi. Na jeho liečenie a rehabilitáciu vynakladá obrovské úsilie, ktoré stojí aj veľmi veľa peňazí. Okrem ich sídla vo Švajčiarsku kúpila v roku 2017 údajne za 30 miliónov eur od prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza Villu Yasmin na Malorke, kde je aj heliport na Michaelove presuny medzi dvomi domovmi. Predpokladá sa, že sa zúčastnil dcérinej svadby, no bol prísny zákaz vyhotovovať akýkoľvek záznam. Medzi hosťami bol aj jeho brat Ralf s partnerom Etiennom Bosquet-Cassagneom. Tí sa zúčastnili v piatok popoludní aj na predsvadobnej párty v luxusnom klube.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Na svadbe mala nevesta Gina biele šaty z kvetovanej čipky s tenkými ramienkami, ženích Ian mal tmavý oblek s bielymi prúžkami. Ako písali v Bild.de, po sobášnej ceremónii nasledoval banket a párty so živou hudbou country kapely. K ich romantickej fotke zo svadby, ktorú potom zverejnila Gina na svojom instagramovom profile, napísala: "Forever yes to you, yes to forever." (V preklade - navždy áno tebe, áno navždy). Pridala aj emotikon srdca. V komentároch jej vzápätí prišlo veľa gratulácií ako: "Gratulujem Gina, vyzeráš nádherne, tvoj skvelý otec bude na teba taký hrdý" či: "Vy dvaja ste krásni. Toľko lásky a prajem všetko najlepšie na magickej spoločnej jazde". Či sa ale otca na svadbe dočkala a bol aj medzi ľuďmi, to známe nie je.

Najčítanejšie