Zatiahnuté
16°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Ako sa mu TOTO podarilo?! Hviezdny herec je na vrchole slávy a predsa utajil svadbu!
Zdielať na

Ako sa mu TOTO podarilo?! Hviezdny herec je na vrchole slávy a predsa utajil svadbu!

Archívna reportáž

Obe deti skrývajú pred svetom

Hoci sú neustále pod drobnohľadom a prenasledovaní paparazzmi, predsa len sa až zázrakom darí nejednej hviezde tajiť svoje súkromie. Aktuálne o tom všetkých presvedčil aj hviezdny pár Joaquin Phoenix (49) a Rooney Mara (39). Sú veľkí tajnostkári a o ich súkromí sa toho veľa nevie. Pritom patria obaja k najoceňovanejším hercom, Phoenix získal aj Oscara, Mara na neho bola nominovaná. O tom, že sú zasnúbení, sa vie od roku 2019, hoci detaily nie sú známe. A zdá sa, že sú už aj manželia.

Nie každá hviezda obľubuje publicitu. Bez nej to však v Hollywoode nejde, ak chce niekto získať slávu a udržať si ju. Mnohí sa snažia chrániť aspoň svoju súkromie. Medzi nich patrí aj pár Joaquin Phoenix a Rooney Mara. Tento rok sa im narodilo ich druhé dieťa, ale nevedno kedy presne, a známe nie je ani jeho meno a pohlavie. Vo februári na filmovom festivale Berlinare sa Mara ukázala s bruškom, ale keď sa v septembri zúčastnila filmového festivalu v Benátkach, tehotná už viditeľne nebola.

Keď Joaquin Phoenix v podcaste Talk Easy so Samom Fragosom z 29. septembra spomínal svoj prejav z roku 2020 na Oscaroch, keď túto sošku získal za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Joker, prekvapil, keď nazval Rooney Mary manželkou. Vraj keď rozmýšľal, čo povedať, inšpiráciu získal v rozhovore s "mamou a mojou manželkou". No k vysvetleniu, či tým myslela skutočne "legálny stav" ich vzťahu, už nedošlo a nereagovali dodatočne ani na priamu otázku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rooney Mara (@rooneyymara)

Je známe, že Phoenix a Mara sa zoznámili v roku 2012 pri nakrúcaní filmu Her, randiť ale začali až o štyri roky neskôr. Svoj vzťah zverejnili na filmovom festivale v Cannes v máji 2017. Neskôr Phoenix prezradil, že začali spolu aj žiť. V roku 2019, keď už boli zasnúbení, herec spomínal pre Vanity Fair, že mal po ich zoznámení spočiatku dojem, že o neho nemá Rooney záujem. Až neskôr sa od nej dozvedel, že bola len hanblivá. "Je to jediné dievča, ktoré som si kedy vyhľadal na internete. Boli sme len kamaráti, e-mailoví kamaráti. Nikdy predtým som nehľadal dievča na internete," zveril sa. Dvojica má syna Rivera, ktorý sa narodil v roku 2020 a pomenovali ho po hercovom bratovi, hercovi Riverovi Phoenixovi (†23), ktorý zomrel v roku 1993 po predávkovaní drogami.

Pri tomto filme sa zoznámili:

Najčítanejšie