Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Dve krásne nevesty! Herečka si vzala svoju krásnu priateľku!
Zdielať na

Dve krásne nevesty! Herečka si vzala svoju krásnu priateľku!

Zdroj: Instagram/RW

Po tom, ako sa austrálskej herečke Rebel Wilson (44) podarilo počas pracovnej pauzy spôsobenej covidom zbaviť 30 kíl, sa jej podarilo zbaviť aj predsudkov. Uvedomila si, že jej vzťahy s mužmi nefungovali možno aj preto, že v skutočnosti hľadala ženu. Pomohol jej kolega Hugh Sheridan (39), ktorý ju v roku 2021 zoznámil s Ramonou Agrumou (40). Zistila, že je to tá pravá a po vyše roku od ich zásnub sa už aj vzali na krásnej talianskej Sardínii.

​Láska k lotyšskej rodáčke Ramone Agrume zmenila austrálskej herečke Rebel Wilson život. Aj keď získala celosvetovú slávu a bohatstvo, pred blížiacou sa štyridsiatkou jej chýbal naplnený vzťah a dieťa. Na radu lekára podstúpila kvôli túžbe po dieťati tvrdý ozdravný režim a zhodila desiatky kíl nadváhy. Napokon sa ale dočkala dcérky Royce Lilliany pred takmer dvomi rokmi až s pomocou náhradnej matky. V tom čase už randila s dizajnérkou Ramonou, s ktorou ju zoznámil austrálsky herec a moderátor Hugh Sheridan. Na jeho prekvapenie ho však Rebel na svoju svadbu s Ramonou, ktorá sa konala v romantickom prostredí na Sardínii, nepozvala.

Obe nevesty priam žiarili v nádherných bielych svadobných šatách pod girlandou z bielych kvetov. Herečka nepotvrdila, ako sa identifikuje, ale povedala: "Podľa mňa nezáleží na pohlaví, ale záleží len na osobe". K fotografii zo svadby, ktorú Rebel zverejnila na Instagrame, napísala: "Vydatá. Sardínia 28.9.24." Pôvodne ale svadbu plánovali v roku 2025, aby im dcérka Royce ako družička hádzala kvety, no urýchlila to Rebel, ktorá sa už nevedela dočkať.

O svojom pevnom vzťahu s Ramonou nepochybuje. "Myslím si, že v čase, keď prechádzam procesom hľadania väčšej sebahodnoty, je skvelé mať niekoho, kto sa cíti ako rovnocenná partnerka," povedala už pred časom pre People Wilson. "Bola doba, keď som sa zmierovala s tým, ako to bolo, čo som nemala. Takže je iné byť v skutočne zdravom vzťahu," dodala. Len dva dni po tom, čo sa uskutočnila jej svadba s Ramonou, kráčali spolu ruka v ruke po Paríži, kde sa 30. septembra zúčastnili na Paris Fashion Week a obom to spolu veľmi pekne ladilo. Snáď to tak bude aj v manželstve.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Najčítanejšie