Zatiahnuté
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Prišli výsledky z histológie! Jasmina už definitívne vie, či bola jej hrčka v prsníku zhubná!
Zdielať na

Prišli výsledky z histológie! Jasmina už definitívne vie, či bola jej hrčka v prsníku zhubná!

Jasmina je opäť súčasťou jojkárskej šou ČSMT

Iba obavy a strach bránili moderátorke Jasmine Alagič (35) v návšteve lekára, aby jej vyšetril pomocou mamografu prsník. Vraj už roky pri ňom mala ľahko nahmatateľnú hrčku a panikárila z toho. Koncom leta si ale už konečne predsavzala, že strachu bolo dosť a začne to riešiť. Po odbornom vyšetrení podstúpila chirurgický zákrok a hrčky ju zbavila. Potom musela čakať na výsledky z histológie.

​Každý túži po živote bez problémov so zdravím. Najväčší strach vyvolávajú nádorové ochorenia, ktoré neraz končia fatálne. Aj keď odborníci zdôrazňujú dôležitosť preventívnych prehliadok, strach tomu mnohým bráni. Pritom v skorých štádiách ochorenia sa pomocou stále pokročilejších metód v zdravotníctve dá v mnohých prípadoch vyliečiť. Skúsenosti so strachom má aj Jasmina Alagič, ktorá sa roky trápila s hrčkou pri prsníku, kým si ju konečne dala nedávno odstrániť, ako sa zverila pre čas.sk. Informovala o tom na svojom instagramovom profile.

Pred chirurgickým zákrokom dodávala odvahu aj jej sledovateľkám. "Pokiaľ s niečím otáľate, poďte so mnou do toho," vyzvala ich. Keď už mala po tom, riadne si vydýchla, ale priznala, že bola "extrémne hysterická". No bolo to zbytočné, už na druhý deň vôbec nepociťovala bolesť. "Vďakabohu, dúfam teda, že sa nič nedeje a stalo sa len to, že som sa konečne nevykašlala na vec, ktorá ma toľko trýznila," konštatovala Jasmina. Potom už len čakala na výsledky z histológie.

Jasmina si už opäť môže užívať pohodu bez strachu o zdravie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Aj keď verila, že to bol len lipóm, teda nezhubný tukový nádor, potvrdiť sa to dalo len s pomocou histologického rozboru. Napokon si pred pár dňami mohla už konečne vydýchnuť. "Bolo to to, čo som si myslela. Našťastie, všetko dopadlo v poriadku a budem úprimná, každému spadne kameň zo srdca, keď sa dozvie také správy. O to viac si potom vážime zdravie. Všetkým, ktorí tiež čakajú na výsledky, prajem, aby mali dobré správy ako ja. Som šťastná," zverila sa mama päťročného Sanela pre Nový čas. Chce byť zdravá aj kvôli synčekovi. Snaží sa byť príkladom aj pre ostatných, že s riešením problémov naozaj netreba otáľať.  Sledovateľkám múdro pripomína: "Nezabúdajte na seba! Máme jeden život, vážme si ho a dávajme na seba pozor."

Najčítanejšie