Zatiahnuté
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Mama Nely Slovákovej vyrazila dych! Ukázala sa v bikinách, na nerozoznanie od dcéry!
Zdielať na

Mama Nely Slovákovej vyrazila dych! Ukázala sa v bikinách, na nerozoznanie od dcéry!

Archívne video

Nela začala "kariéru" v Hoteli Paradise, mihla sa aj v ďalšej jojkárskej relácii

Počas roka influencerka s podnikateľským duchom Nela Slováková (3) aj niekoľkokrát lieta do cudzích krajín. Odtiaľ zdieľa na Instagrame fotografie, kde rada predvádza svoju výstavnú postavu v bikinách. Na jar bola v Kalifornii, v lete v Chorvátsku a hneď nato odletela spolu s mamou Janou na Havajské ostrovy. Ich spoločnou fotkou vyrazili dych, no tentokrát to nebola len Nela, ktorá vyrazila dych.

​Aj keď to nie je prvýkrát, čo Nela Slováková zobrala so sebou na dovolenku do exotiky mamu Janu, dlho trvalo, kým ju konečne ukázala aj na Instagrame rovno v bikinách. Jej sledovateľky prekvapilo, akú skvelú postavu má jej mama, ktorá má súdiac podľa veku Nely už iste cez päťdesiat rokov. "Je toto vôbec možné? Vyzeráte neskutočne," žasla jedna sledovateľka. "Mamička vyzerá skôr ako vaša sestra. Svedčí vám to," píše druhá. "Tak to je luxusná postava. Nelča zdedila výborné gény," poznamenala iná. "Vy ste raketa, to nie je možné," odkázala jej ďalšia. Všetkým sa za komplimenty pani Jana poďakovala.

Nela, samozrejme, tiež predviedla na fotkách svoju luxusnú postavičku s už priam legendárnym zadkom.  "Cvičím, pracujem, ale viem aj relaxovať," zhrnula stručne svoj život zrejme v presnom poradí. S mamou si užívali krásne pláže s minimom turistov. "Ani jedna z nás nemá rada veľkú spoločnosť. Súvisí to s dôverou. Nechceme každému hovoriť súkromné veci, pretože sme boli často sklamané. Najradšej spolu ideme na večeru, bavíme sa o hlúpostiach, o podnikaní, o tom, čo sa kde stalo, o obliekaní. Máme priateľský vzťah. Je mi príjemnejšie vziať na dovolenou človeka, s ktorým rada trávim čas a ktorému dôverujem," zverila sa Nela svojho času pre Super.cz.

Nelina mama má skvelú figúru:

Instagram/NS

Najčítanejšie