Oblačno
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Obľúbený český herec vydesil štrbavým úsmevom! So šušľaním by to pred kamerou nešlo!
Zdielať na

Obľúbený český herec vydesil štrbavým úsmevom! So šušľaním by to pred kamerou nešlo!

Zdroj: Instagram/MS

V modernej spoločnosti, kde je fyzický zjav veľmi dôležitým kritériom pre hodnotenie človeka, je štrbavý úsmev absolútne nemysliteľný, tobôž v šoubiznise. Z toho si ale zjavne nič nerobí český herec Michal Suchánek (59), ktorý si na tom postavil aktuálne priam svoje PR. Jeho fanúšikov tým pobavil a ani verejnosť ho neodsúdila za zlý stav chrupu, ide, našťastie, len o krátkodobý stav.

​Osvieženie vo verejnosti frustrovanej z rôznych nárokov na každého človeka priniesol český komik Michal Suchánek, keď pred objektívom vytasil svoje obrúsené zuby, čo rozhodne nevyzeralo veľmi vábne. Je celkom jasné, že takto by sa z radov obyčajných smrteľníkov prezentoval len málokto, nieto z radov celebrít. Avšak ako muž a navyše komik si iste uvedomuje, že si to môže dovoliť - napokon, je to len nachvíľu, kým mu nasadia "nové" zuby.

Zjavne sa veľmi dobre zabával, keď si pri tejto nevábnej vizáži trúfol napriek zbrúsenému chrupu, ešte pred nasadením koruniek, na známy český jazykolam. "Tři sta třiatřicet tři stříbrných stříkaček stříkalo přes tři sta třiatřicet stříbrných střech," zvládol takmer bravúrne, ale na vystúpenie na divadelných doskách by to iste nebolo.

Suchánek a Richard Genzer tvoria už roky jedinečnú dvojicu:

Mnohých jeho fanúšikov tým, ako sa prezentoval v jeho aktuálnom videu, pobavil, no ocenili aj ďalší výstrelok. Podobne, ako slávny český moderátor a šoumen Leoš Mareš, aj Michal si odfarbil svoje už šedivejúce vlasy na blond. Okrem nostalgie na Gottovu pieseň v pozadí Suchánkovho videa Být stále mlád v komentári jedného z jeho fanúšikov, kde si spomína na herca ešte ako chlapca, iní ocenili to, že neskrýva realitu, ktorá sa týka mnohých.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Suchánek (@suchanek.michal)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jáchym Suchánek (@suchos)

Najčítanejšie