Polojasno
14°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Česká legenda je po páde v nemocnici! Nešťastná nehoda si vyžiadala okamžitú operáciu!
Zdielať na

Česká legenda je po páde v nemocnici! Nešťastná nehoda si vyžiadala okamžitú operáciu!

Zdroj: ahaonline.cz

Keď si pred rokom herec ​Petr Nárožný (86) prial, aby vo svojom veku nemal bolesti, keď už sa nedá vyhnúť chorobám, netušil, čoho sa o rok dočká. Minulý pondelok po odohraní predstavenia Miliónový údržbár v divadle Malá scéna v Zlíne spadol v hoteli tak nešťastne, že si zlomil stehennú kosť. V bolestiach ho previezli do nemocnice, kde sa musel na druhý deň podrobiť operácii. Zatiaľ ho domov neprepustil.

​Hoci sa herec Petr Nárožný vekom blíži k deväťdesiatke, podobne ako jeho rovesník a kolega Jiří Krampol, ešte stále sa nevzdáva vystupovania, pričom musí aj často cestovať. Minulý pondelok vystúpil v Zlíne a mal pokračovať aj ďalej, žiaľ, diváci sa ho nedočkali, keďže si pri páde v hoteli zlomil stehennú kosť a leží v nemocnici. Starší ľudia majú krehké kosti, a tak k zlomeninám dochádza pomerne často, no o to horšie majú navyše aj hojenie a neraz sa práve podobná nehoda stane seniorovi osudnou.

​Informáciu o hercovom úraze zdieľali hneď v ten večer na sociálnej sieti fanúšikovia seriálu Hospoda, kde si Nárožný zahral hostinského. "Petr Nárožný mal u nás v Zlíne predstavenie, spadol a zajtra ráno bude u nás v zlínskej nemocnici operovaný na zlomeninu stehennej kosti," stálo v príspevku. Hneď nato sa začali pod ním objavovať priania rýchleho uzdravenia pre obľúbeného herca. Po operácii prišla z ortopédie priaznivá správa, ako ju zverejnil Blesk.cz: "Je v poriadku, ale ešte dospáva. Návštevy ešte naozaj neodporúčame."

Pripomeňte si jednu z bezpočtu humorných scén Petra Nárožného:

Václav Hanzlíček z agentúry, ktorá Nárožného zastupuje, povedal iba v krátkosti: "Ja viem iba to, že spadol v hoteli a že je po operácii, ale inak som s ním nehovoril. Napísal som mu iba, že mu prajem rýchle vyzdravenie. Je to nešťastná vec, ale pán Nárožný je bojovník a verím, že sa dá dokopy." Pre divákov zrušených predstavení uviedol: "Všetkých päť predstavení, kde hrá, sme zrušili a ja si počkám, až keď sám zavolá, že môže hrať. Nechcem ho stresovať." Pred rokom Nárožný vyjadril pokoru pred starobou slovami, že už "nemôže mať kondíciu tridsiatnika", ale praje si, aby boli vekom nazbierané choroby "znesiteľné a úmerné". Dodal tiež, že "každý odohraný deň berie ako dar". Kiež by ich bolo ešte veľa.

Najčítanejšie