Oblačno
14°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Brzobohatého manželka si vypočula urážku v priamom prenose! Niekdajší šéf Miss si nebral servítky!
Zdielať na

Brzobohatého manželka si vypočula urážku v priamom prenose! Niekdajší šéf Miss si nebral servítky!

Archívna reportáž

O tom, že manželka Ondřeja Gregor Brzobohatého (40), Daniela, za slobodná Písařovicová (45), je veľmi úspešná žena, niet pochýb. A nielen to, je aj atraktívna a má dokonalú figúru, a tak sa svojho času cítila aj na účasť v českej miss. Niekdajší šéf tejto súťaže Miloš Zapletal (81) ju ale v tomto smere bez servítky uzemnil.

​Zábavná relácia Inkognito je populárna nielen na JOJke. V jej českej verzii už nejakú dobu občas účinkuje aj Daniela Gregor Brzobohatá. Pridala sa k stálej zostave Libor Souček, Jakub Prachař a Ondřej Gregor Brzobohatý, kde sa strieda s inými známymi tvárami zo šoubiznisu. Medzi VIP hostí, ktorým hádajú identitu, bol prednedávnom aj bývalý riaditeľ súťaže Miss Českej republiky - Miloš Zapletal. Dokázal, že svoju suverenitu nestratil ani v jeho už pokročilom veku. Do rozpakov dokázal dostať ako ostrieľaného Jakuba Prachařa, tak aj Danielu Gregor Brzobohatú.

Keď si počas nakrúcania splietol Danieline priezvisko, začal Zapletal vtipne vysvetľovať: "Danielu nepoznám, ale zistil som si na ňu jednu takú zvláštnosť. Ona má najdlhšie meno v Českej republike: Daniela Brzobohatá Písařovicová." Tá sa hneď ale ohradila, aby uviedla veci na pravú mieru: "Ja som Gregor Brzobohatá. Na Písařovicovou som rezignovala." Zapletalovi sa ale snažila pripomenúť: "My sme sa stretli. V deväťdesiatom siedmom, vy si to ale nepamätáte. Ja som sa hlásila na Miss Českej republiky." Vtipne pridala aj zamyslenie: "Neviem, prečo som neuspela". Na to ju však Zapletal riadne bez empatie uzemnil. "Asi ste sa mi nepáčili," odpovedal úplne natvrdo.

Pozrite si bývalého šéfa miss ČR v relácii 7 pádov Honzy Dědka:

Dobre sa na tom pobavil aj Jakub Prachař, ktorý ale od Zapletala zakrátko dostal tiež nečakanú "facku", čo celkom nezvládal. Bývalý šéf súťaže Miss sa mu najskôr prihovoril: "Ja som vás mal do určitej doby dosť rád. Ale predstavte si, on môjmu synovi prevzal dievča. Nie Agátu Hanychovú, inú." Išlo o Mirnu Silajdžič z Bosny, ktorá študovala v Prahe. Jakub s ňou chodil ešte predtým, ako si začal s Agátou Hanychovou. Na Zapletalove slová zareagoval červenaním, na čom sa tento bezprostredný muž zasmial schuti na prejave rozpakov Prachařa , ktorý si už očividne z ničoho ťažkú hlavu nerobí a povie všetko tak, ako to cíti.

Najčítanejšie