Oblačno
14°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Ženy idú z Mareša do kolien! Vylepšil svoj blond účes, je ako Beckham!
Zdielať na

Ženy idú z Mareša do kolien! Vylepšil svoj blond účes, je ako Beckham!

Archívna reportáž

Na koncert počas víkendového vinobrania v českom Mělníku prišiel Leoš Mareš (48) vo veľkom štýle na svojom bielom Bentley. Vystúpil tam v hudobnom programe spolu so skupinou Wohnout, Argema, Lunetic aj s rapermi Rytmusom a Marpom. Na pódiu svietil so svojimi na blond odfarbenými vlasmi, ktoré premiérovo predviadol už na filmovom festivale v Karlových Varoch začiatkom júla. Tentokrát už ale doviedol účes do dokonalosti a najmä ženské fanúšičky netaja nadšenie.

​Po úspechu s experimentom s blond odfarbenými vlasmi z júla, si dal svoje odrasty Leoš Mareš opäť odfarbiť a zdá sa, že zvolil ešte lepšiu farbu akoby s ružovým nádychom a má aj lepšiu dĺžku vlasov. Reakcie verejnosti na seba nenechali dlho čakať. Okrem jeho vlasov si všimli, že mal na sebe na vinobraní "nepriestrelnú vestu" a pýtali sa, či sa bojí o život. Je ale možné, že chcel iba zaujať podľa vzoru amerického rapera 50 Centa a vesta v skutočnosti nepriestrelná nebola. Vlasmi na blond sa zas podľa názoru mnohých podobá na Davida Beckhama, ktorým sa nechal zrejme aj inšpirovať.

Na instagramovom profile zdieľal Leoš svoju fotku s blond vlasmi so slovami: "Tak to mám znova, no." Jeho kaderník Martin Tyl v komentári k tomu napísal: "Druhá časť LM turné sa blíži a chcel som odlíšiť pre skalných fanúšikov účes, tak som zopakoval úspech letnej blond farby. Takže Leoša na stage neprehliadnete." Je známe, že Mareš obľubuje provokovať, čo jeho fanúšikovia vedia oceniť. Väčšina z nich sa zhodla, že s vynovenými blond vlasmi vyzerá ako David Beckham. Niektorí dokonca tvrdili, že vyzerá ešte lepšie. Najmä ženy sú z neho nadšené. "Ja si nemôžem pomôcť, ale toto je najlepšie," mienila jedna z nich. "Úplne dokonalé! A ten nezbedný výraz," rozplývala sa iná. "Táto farba vám prosto ide, úplne ste omladol," prišiel ďalší kompliment.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Tyl (@tylmarty)

Prišla však aj nejaká tá provokácia, ako: "David Beckham z Wishu." Tento anglický výraz má naznačiť, že ide o neveľmi kvalitnú napodobeninu. S tým však nesúhlasila Leošova obdivovateľka. "Práve Mareš asi 'ako z Wishu' nebude," odkázala s ohľadom na jeho status hviezdy a mnohé ju v tom podporili. Vtipne vyznela rada pre Mareša od inej sledovateľky: "Ešte si nechaj mierne upraviť obočie a budeš ako Eminem." To, ako to myslí, naznačila viacerými vysmiatymi smajlíkmi. Jeho manželka Monika však ešte v júli, keď sa v blond vlasoch objavil prvýkrát, prekvapivo úplne nadšená nebola: "Ja by som ťa chcela mať dlhovlasého a tmavovlasého." Možno odvtedy zmenila názor, alebo si prosto povedala, že ešte pár týždňov to vydrží.

Najčítanejšie