Oblačno
15°
Bratislava
Zdenka
23.9.2024
Otrasné obvinenia! Rozvádzajúci sa herec tvrdí, že manželka dohnala ich syna k samovražde!
Zdielať na

Otrasné obvinenia! Rozvádzajúci sa herec tvrdí, že manželka dohnala ich syna k samovražde!

Zdroj: Instagram/MM

Podľa najnovších správ minulý týždeň podal americký herec Michael Madsen (66) žiadosť o rozvod manželstva s DeAnnou Madsen (64). Manželstvo uzavreli v roku 1996, no poslednú dobu sa medzi nimi začali čoraz viac objavovať nezhody. Mali spolu troch synov, no jeden z nich spáchal pred vyše dvomi rokmi samovraždu, z čoho Michael obviňuje manželku. V auguste ju údajne napadol, za čo bol obvinený z domáceho násilia.

​Hviezda známa aj z filmov Kill Bill či Zachráňte Willyho, hollywoodsky herec Michael Madsen, podal v stredu na súde v LA žiadosť o rozvod manželstva s DeAnnou Madsen. Obaja pritom žili od samovraždy ich syna Hudsona v januári 2022 oddelene. Herec bol minulý mesiac zatknutý pre obvinenie z domáceho násilia voči manželke. On však tvrdí, že ho k tomu vyprovokovala ona a žiada o súdny zákaz približovania sa k nemu, aby "zaistil svoju bezpečnosť a pohodu" počas ich rozchodu. DeAnna by pritom mala mať podľa žiadosti aj zákaz približovať sa k ich synovi Luka (18), s ktorým herec býva.

Michal Madsen uviedol ako dôvod ich rozvodu "neprekonateľné rozdiely". Jeho právnik Perry C. Wander vo vyhlásení pre USA Today povedal: "Michael sa teší na to, že bude tráviť kvalitný čas so svojimi deťmi a bude sa môcť venovať herectvu a písaniu poézie." Manželstvo s DeAnnou považuje herec za toxické a tvrdí, že ho aj zneužívala. V rámci žiadosti o rozvod chce, aby súd zamietol manželskú podporu DeAnne a zrušil jej práva na jeho dôchodok. Rozdelenie spoločného majetku páru bude určené neskôr. Počas ich vzťahu sa im narodili synovia Calvin, Luke a Hudson, ktorý spáchal samovraždu na Havaji, kde slúžil v armáde. Mal iba 26 rokov.

Pripomeňte si herca v trháku Kill Bill:

Vo vyhlásení, ktoré je súčasťou žiadosti o rozvod, herec uviedol: "DeAnna dohnala Hudsona k smrti svojím zanedbávaním starostlivosti a alkoholizmom". Herec sa nazval "obeťou v násilnom, závislom a toxickom vzťahu", ktorý vyvrcholil údajným vlámaním sa manželky do spálne jeho domu, ktoré viedlo k jeho zatknutiu za domáce násilie, keď sa ju snažil vyhodiť. DeAnna po tomto incidente povedala svoju verziu: "Michael zápasí so svojimi osobnými problémami. Ja a naše deti sme ho podporovali, ako najlepšie sme vedeli". Zdá sa, že tento vzťah skutočne nebol v poriadku a pravdu majú možno tak trochu obaja. Pojednávanie na súde je určené na 9. októbra.

Ešte pred 4 mesiacmi manželia spoločne blahoželali synovi Lukovi k promóciám:

Najčítanejšie