Jasno
23°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Agáta si sype popol na hlavu! Za svoju voľbu sa ľuďom úprimne ospravedlnila!
Zdielať na

Agáta si sype popol na hlavu! Za svoju voľbu sa ľuďom úprimne ospravedlnila!

Archívna reportáž

Od rozchodu so Soukupom zjavne Agáta zmenila aj politický názor

V Česku pred prvým kolom českých volieb do senátu stihla vyjadriť svoj názor aj influencerka Agáta Hanychová (39). Opäť len dokázala to, že svoje názory mení každú chvíľu. Zatiaľ čo v minulých voľbách, ako priznala, volila Babiša, teraz si za to sype popol na hlavu a dokonca sa aj všetkým ospravedlnila.

​K tým občanom Česka, ktorí ignorujú voľby, rozhodne Agáta Hanychová nepatrí. Ako to však má už vo zvyku, aj svoje názory na to, koho bude voliť, mení. K snímku Babiša a jeho politických kolegov, ktorý zdieľala na svojom instagramovom profile, pripísala: "Vážne som toto volila? Ospravedlňujem sa všetkým. Aj jeden hlas sa počíta." Na jej verné "holčičky" má zaiste nemalý vplyv, a tak pravdepodobne ich voľbu aj týmto ovplyvnila.

Za takéto predvolebné vyjadrenia celebrít ich verejnosť neraz poriadne skritizuje. No nie všetci voliči dianie v politike sledujú, a tak je istý predpoklad, že dajú na názor ich idolov. Spolu s médiami majú celebrity významný podiel na výsledkoch volieb. Ideálne by však bolo, keby k svojmu rozhodovaniu dospeli voliči na základe vlastných skúseností a kritického myslenia, čo ale nebýva pravidlo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Na voľbu Agáty Hanychovej v posledných prezidentských voľbách mal zrejme vplyv jej už expartner Jaromír Soukup. Zatiaľ čo jej mama Veronika Žilková volila Danušu Nerudovú, ktorú nazvala "ideálnou prezidentkou a zástupkyňou všetkých občanov", Agáta volila Babiša. Pritom je známe, ako je celoživotne na matku naviazaná, no zjavne nie vo veciach politiky. Evidentne sa ale veci zmenili, ktovie, čo také zásadné sa stalo, keď Agáta zmenila názor až natoľko, že považovala za dôležité sa verejne ospravedlniť.

Instagram/AH

Najčítanejšie