Jasno
22°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Sklenaříková opäť zamilovaná! Žiari po boku známeho speváka!
Zdielať na

Sklenaříková opäť zamilovaná! Žiari po boku známeho speváka!

Archívna reportáž

Po rozvode modelky Adriany Sklenaříkovej (53) s arménskym podnikateľom Aramom Ohanianom (55), s ktorým majú dcérku Ninu (6), tvrdila, že nemá v úmysle hľadať novú lásku. Manželmi boli od roku 2014 do roku 2022. Naďalej však udržiavajú pekný vzťah a aj rozchod prebehol pokojne. Hoci sa povrávalo, že dlhonohá kráska chodí s francúzskym hercom a raperom Stomym Bugsym (52), ani jeden to nepotvrdil, zrejme išlo len o krátky románik, ak vôbec. No Adriana už ale predsa len lásku našla a priam žiari.

​Príbeh Adriany Sklenaříkovej, dievčaťa zo slovenského Brezna, sa zdá byť ako z rozprávky. Bližšie do svojho súkromia dala nazrieť vo svojej knihe Libre, po slovensky Slobodná, ktorá vyšla na jar. Tam priznala, že jej psychiku a neskôr aj správanie mal neblaho ovplyvniť jej otec. Znie až nepochopiteľne, že jej už ako malému dievčaťu hovoril, že ju nemá rád a že je nepekná. Aj preto vraj vždy túžila po obdive a uznaní mužov. Ako slávnej modelke sa Adriane oboch dostalo a stále dostáva neúrekom.

Keď stretla počas letu do Paríža futbalistu Christiana Karembeua, zahoreli láskou a po čase sa stali manželmi. V roku 2011 sa však rozviedli, no jeho priezvisko používa doteraz. Ďalšou láskou v jej živote sa stal arménsky podnikateľ Aram Ohanian, za ktorého sa vydala v Monaku v roku 2014, ale ich manželstvo skončilo v roku 2022. V roku 2018 sa stali rodičmi dcérky Niny. Ich vzťah narušil covid, pre ktorý sa zastavil Aramov biznis v cestovnom ruchu a gastronómii, čo niesol veľmi ťažko. Adriana už od neho necítila to, čo potrebovala. Ich príbeh však opísala ako krásny, dvanásť rokov si každú spoločnú chvíľu vraj užívala naplno.

Adriana s jej novým priateľom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gala (@galafr)

Vlani v septembri sa začalo klebetiť, že Adriana chodí s hercom a raperom Stomym Bugsym, išlo ale zrejme len o krátke vzplanutie. Až teraz, počas koncertu Omara Harfoucha v Paríži ukázala krásna modelka svetu, že jej novou láskou je spevák Marc Lavoine. Pred divadlom pózovali ruka v ruke, pričom predviedli aj vášnivé bozky. Už v máji si však Adriana na konci rozhovoru v relácii 50´Inside vybrala pieseň práve od neho, pričom povedala: "Som do toho chlapa zamilovaná... On o tom nevie. Pst!" Lavoine sa šance chopil a vraj ju hneď kontaktoval na sociálnej sieti. V júni na jej lichôtku v rovnakej relácii odpovedal: "Život vám niekedy prináša uspokojenie. Toto je jedno z nich." Nepochybne krásnej Adriane všetci držia palce, aby to už konečne bola tá láska "navždy".

Najčítanejšie