Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Operácia nepomohla! Po týždni boja o život prišla od Klusovcov smutná správa
Zdielať na

Operácia nepomohla! Po týždni boja o život prišla od Klusovcov smutná správa

Archívna reportáž

Pred týždňom sa sympatická rodinka českého speváka Tomáša Klusa podelila so sledovateľmi na sociálnych sieťach o vážnom zdravotnom stave ich psíka. Dalmatín František pritom pribudol do ich rodiny len v apríli, bolo to veselé, hravé šteniatko, ktoré v istom ohľade práve na to doplatilo.

​Zrejme nekvalitná, alebo nevhodne zvolená hračka spôsobila tragédiu, ktorú si asi nevedeli ani predstaviť. "Rozhryzol psiu pískaciu hračku a zhltol pískatko. Upchalo mu črevo. To prasklo. Tri hodiny bol na sále. Teraz je na JIS," napísal Klus pred týždňom a krátko na to prosila jeho manželka Tamara ľudí o pozitívne myšlienky. "Myslite teraz, prosím, na nášho Frančulu, ktorý je po ťažkej operácii. Verím v silu myšlienky, tak sa, prosím, usmejte smerom k nemu. Ďakujem celým srdcom," napísala v zjavne citlivom rozpoložení.

Pred tromi dňami prišla správa, ktorá mnohých zaskočila. Psík stále nebol v stabilizovanom stave a musel podstúpiť ďalší zákrok. "Práve prebieha operácia číslo tri. A viete čo? Do tretice všetko najlepšie. Som na prášky, ale nádej zomiera posledná," zverila sa Tamara s neľahkými chvíľami, ktoré iste prežívali aj ich tri deti.

Žiaľ, to povestné "do tretice" sa nepotvrdilo, v nedeľu večer prišla smutná správa. "Je ťažké sa lúčiť s niekým, ako Ty. Odpoveď na tú tonu smútku je jediná - Láska. A tú si presne nám všetkým na tento svet každý deň prinášal. A za to ti budem navždy ďakovať," napísala zdrvená Tamara na Instagram. "Bolo v tebe toľko lásky, že aj najpresvedčenejší nedôverčivci podľahli s nehou a nešlo ich od teba odtrhnúť. Všetky smútky si rozpustil do svojich bodiek a vrátil si nám vieru vo farebnejší svet..," pridal krásne, smutné vyznanie aj Tomáš Klus. No nepochybne sú to najmä malá Josefína, Jenovéfa a Alfréd, ktoré oplačú psíka najviac. Dobre to pozná každý, kto niekedy prišiel o psieho kamaráta, akoby odišiel člen rodiny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Klus (@tomas_klus)

Najčítanejšie