Jasno
18°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Bouček a Ivana Gottová sa našli! To je vzťah na úrovni, hodnotí Libor!
Zdielať na

Bouček a Ivana Gottová sa našli! To je vzťah na úrovni, hodnotí Libor!

Archívne video

Libor ako hosť v jojkárskom Inkognite

Onedlho si fanúšikovia legendárneho českého speváka Karla Gotta (†80) po spomienke na jeho nedožité 85. narodeniny v júli pripomenú aj 5. výročie jeho odchodu z tohto sveta. Pri tejto príležitosti sa rozhodla vdova Ivana Gottová (48) uskutočniť koncert na jeho počesť. Bude sa konať 5. novembra v O2 aréne a vystúpia na ňom s jeho piesňami mnohí známi speváci. Ako moderátor by mal programom sprevádzať Libor Bouček (43).

​V apríli oznámila Ivana Gottová, že sa jej tento rok nepodarí otvoriť avizované múzeum Karla Gotta vo vile Bertramka, ale súčasne oznámila plánovaný koncert na jeho počesť. "O spomienku na Karla tento rok na jeseň určite neprídete. Nemôžeme a ani nebudeme opomínať tento významný rok Karlových nedožitých 85. narodenín a 5. výročie jeho odchodu. Preto vás všetkých čo najsrdečnejšie pozývame do pražskej O2 arény 5. novembra 2024 na výnimočný spomienkový koncert," uviedla v pozvánke. Na koncerte s názvom Karel Gott - jeho písně žijí dál má vraj vystúpiť "celý rad hudobných hviezd, i celkom nečakaných".

​Ivana Gottová prevzala po manželovom skone agentúru Karel Gott Agency, ktorá spravuje všetky záležitosti v súvislosti s jeho menom, tvorbou a ďalšími odkazmi. Je jej majiteľkou ako aj hlavnou manažérkou. Dokonca má právo aj na Gottovo meno a podpis a veľmi stráži, aby ho niekto nepoužil pre svoj profit. Po slávnom spevákovi zdedila miliardový majetok, ktorý sa vďaka jeho tvorbe prostredníctvom tejto agentúry ešte rozrastá. Na účinkujúcich spevákoch a moderátorovi na novembrovom spomienkovom koncerte na Karla Gotta v pražskej O2 aréne teda vdova šetriť nemusí.

Jej výber padol na skúseného a obľúbeného moderátora Libora Boučka, ktorého honoráre sa pohybujú od 80 tisíc korún, v prepočte cca 3 - 4 tisíc eur, za program. Za takú mega akciu, ako je koncert na počesť zosnulého majstra, by človek čakal aj mastný honorár. No Libor si od Ivany žiadnu konkrétnu sumu nepýtal. "Mne bolo proti srsti Ivanke Gottovej hovoriť bude to stáť toľko a toľko. Povedal som jej, nech to zváži sama podľa toho, ako to celé vyjde. Keby povedala, že by bola rada, aby som to urobil grátis, tak dobre. Ale zas je to o tom, že máme vzťah na úrovni, takže predpokladám, že ona to tak ani chcieť nebude," zhodnotil pre Ahaonline nastavenie s touto zdatnou obchodníčkou. Taký vzťah sa rozhodne oplatí.

Najčítanejšie