Jasno
19°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Život na ostrove im nestačí! Belohorcová vyrazila do exotiky, ukázala aj figúru v bikinách!
Zdielať na

Život na ostrove im nestačí! Belohorcová vyrazila do exotiky, ukázala aj figúru v bikinách!

Archívna reportáž

Zuzana žije naplno

Aj keď si rodina Zuzany Belohorcovej (48) celoročne užíva pláže na Tenerife, kde žijú, občas si to radi vyskúšajú aj inde. Aktuálne sa Zuzana pochválila na Instagrame s fotkami z ostrova v Karibiku, kde podľa nej najkrajšie pláže na svete. A ako je jej zvykom, rada ukázala aj svoje udržiavané telo v bikinách.

​Na dovolenky do zahraničia chodí Zuzana Belohorcová s manželom Vlastimilom Hájkom a ich deťmi Salmou a Neviom aj niekoľkokrát do roka napriek tomu, že oceán majú rovno pod oknami. Pred vyše tromi rokmi vymenili Floridu za Tenerife a zdá sa, že sú tam spokojní. Založili si aj prosperujúcu realitnú kanceláriu. Medzi miestnou českou a slovenskou komunitou už stihli rozvíriť pokojnú hladinu, čo vyvolalo aj zopár nepekných afér. Svoju cestu tvrdého biznisu si však manželia súdržne razia ďalej.

Prosperujúci biznis znamená aj exotické dovolenky, nedávno si spolu s ich deťmi užívali nádherné pláže na ostrove Anguilla v Karibiku. Zuzana sa, samozrejme, pochválila na Instagrame aj fotkami. Vo svojom príspevku napísala: "Rodinka v plnej paráde, všetko, čo robíme, sa snažíme robiť spolu. Užívame si spoločne strávený čas, zážitky, chvíle, na ktoré budeme určite dlho spomínať. Snažíme sa deťom ukázať nová miesta, preto cestujeme a poznávame iné kuchyne, kultúry, zvyky. Náš posledný výlet do Karibiku na naše obľúbené miesto bol od začiatku až do konca poriadna jazda."

Tropický karibský ostrov Anguilla, ktorý leží zhruba 200 kilometrov od Portorika, opisuje Belohorcová len v superlatívoch. "Absolutely paradise... ostrov v Karibiku s najkrajšími plážami na svete, s tou najpriezračnejšou vodou... ostrov, kde si oddýchnete a načerpáte novú energiu, tak ako my," píše, akoby svojich sledovateľov priam vyzývala na jeho návštevu. Nenechali si ujsť ani výlet na neďaleký ostrov Svätý Martin. Ako vždy, Zuzana sa nezabudla pochváliť aj krásnou dcérkou, ktorá má figúru hodnú modelingu, no veľmi dobre je na tom stále aj samotná Zuzana. Síce čas už nejaké stopy zanechal, ale je zjavné, že na sebe pracuje.

Najčítanejšie