Skoro jasno
20°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Tento koniec nečakal asi nikto! S Agátou so zvláštnym odkazom sekol jej brat!
Zdielať na

Tento koniec nečakal asi nikto! S Agátou so zvláštnym odkazom sekol jej brat!

Archívna reportáž

Agátine vzťahy zasahujú celú rodinu

Agáta Hanychová (39) tento rok úspešne rozbehla hneď dva podcasty na platenej platforme HeroHero. Začiatkom roka začala s Ornellou Koktovou (31) s podcastom Agáta a Ornella, kde sa im veľmi darí a zarábajú mesačne tisíce eur. Ďalší podcast, ktorý spustila spolu s bratom Vincentom Navrátilom (27) v júli pod názvom Bez pózy, si už zďaleka nenašiel toľko predplatiteľov, a ako je zjavné, v pôvodnej zostave to už ani pokračovať nebude.

​​​Aj keď Agáta Hanychová patrí už dlhé roky k najznámejším českým influencerkám, až vzťahom a aférami s Jaromírom Soukupom, najmä po ich rozchode, sa dostala na úplný vrchol pozornosti. Nebola by to ale ona, keby z toho nechcela niečo vytĺcť. Ukázala svojho podnikateľského ducha a okrem ďalšieho projektu na Instagrame s názvom Agáta Family sa začiatkom roka pustila do podcastu Agáta a Ornella, ktorý láme rekordy v počte predplatiteľov.

​​S jedlom rastie chuť a v júli si trúfla na ďalší podcast Bez pózy s bratom Vincentom Navrátilom. Ani nie po dvoch mesiacoch s ním už však skončili. Oznámil to na svojom instagramovom profile Vincent krátko po jeho návšteve Agátinho domu, kde sa konala oslava narodenín jej dcéry Mii. "Bohužiaľ vám musím oznámiť, že náš Herohero kanál Bez pózy s Agátou končí. Hovorím to čo najskôr, aby ste nekupovali ďalšie predplatné. Ešte nejaké diely nakrútené sú a budú sa pridávať, ale nové nakrúcať nebudeme. Respektíve možno nové diely budú, ale bezo mňa," stálo v jeho nečakanom ozname.

Vincent má vlastný podcast s kamarátmi na youtube:

Nezabudol ale na poďakovanie tým, ktorých podcast zaujal natoľko, že si ho zaplatili. "Ďakujem veľmi všetkým, ktorí nás odoberali a sledovali. Rozhodnutie je osobného rázu, preto ho nechcem detailnejšie rozoberať," ukončil svoj oznam bez toho, aby pridal aj dôvod, no je celkom zjavné, že sa muselo udiať čosi veľmi prudké medzi ním a jeho sestrou. No Agáta sa hneď poponáhľala s vyjadrením, aby sa ľudia neodhlasovali zo sledovania: "Nebojte, ten, koho baví podcast Bez pózy, tak samozrejme pokračovať bude, akurát v inom smere. Myslím, že o dosť zaujímavejšom. Máte sa na čo tešiť. Holt, niekedy sa nestretnú vkus a názory."

Agáta a Vincent si pred časom pozvali ich ďalšieho brata:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Celkom jasne, a s pomerne urážlivým podpichnutím naznačila, že sa s bratom v niečom nezhodli. Obaja sú tvrdohlaví Barani, tak ani nečudo. Vincent sa už pred pár mesiacmi vyjadril kriticky voči situácii v rodine. "Hnevá ma žiť v rodine, ktorá sa neustále mení. Agátine vzťahy, hádky a rozchody sa nedotýkajú len jej. Samozrejme, to je na obtiaž..," povedal tento nádejný herec, ktorý zrejme nebol ochotný prekročiť istú hranicu.

Najčítanejšie