Skoro jasno
25°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Jiřnu Bohdalovú vytopilo! Mohla tomu ale predísť!
Zdielať na

Jiřnu Bohdalovú vytopilo! Mohla tomu ale predísť!

Archívna reportáž

Momentálne zažívajú obyvatelia strednej Európy, na čele s Českom, zúfalstvo z neustávajúceho dažďa a s tým spojených záplav, ktoré ohrozujú aj ich príbytky, no už aj životy. Veľká voda ale zastihla legendárnu českú herečku Jiřinu Bohdalová (93) už v predstihu. No lejaky s tým nemali nič spoločné.

​Akoby to mala byť pre slávnu Jiřinku príprava na šialené počasie a veľkú vodu, ktorá sa leje a valí na strednú Európu. Nepotrebovala ani dážď k tomu, aby jej vytopilo dom. Havária potrubia v jej obydlí v pražskej časti Hostivař zaplavila vodou niekoľko miestností.

Aj keď sa v dome herečky Jiřiny Bohdalovej začali objavovať problémy s potrubím už počas leta, nejako extra to neriešila. Vypomstilo sa jej to pred pár dňami. "Stala sa havária, tá voda sa valila v dome i vonku. To si neviete predstaviť ten neporiadok," lamentovala herečka v rozhovore pre Ahaonline. "Ihneď som na to volala inštalatérov, ktorí mi to ešte opravujú. Plávam stále, ale suší sa to," ozrejmila situáciu, aj jej momentálne stále neukončený stav opráv.

Pred štyrmi rokmi žiarila stále duchom mladá a vtipná Jiřinka aj v šou ČSMT:

​Azda jediná dobrá správa je, že Bohdalovej dom je mimo záplavových oblastí a na druhé kolo spojené s vyčíňaním počasia sa chystať nemusí. No ako si skúsila na vlastnej koži, otáľať so zavolaním inštalatéra sa skutočne neoplatí, škody môžu byť neraz nenahraditeľné.

Najčítanejšie