Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Bočanovej dcéra slávila narodeniny, herečka iste nečakala, aké DNO nájde medzi komentármi!
Zdielať na

Bočanovej dcéra slávila narodeniny, herečka iste nečakala, aké DNO nájde medzi komentármi!

Archívna reportáž

Nedávno oslávila dcéra Mahuleny Bočanovej (57), Márinka, už 23. narodeniny. Vyrástla z nej pekná slečna, no jej duša zostala dieťaťom. Potrebuje preto stálu ochranu, ktorú jej poskytuje už od narodenia mama. Snaží sa dcére spríjemňovať život aj rôznymi radosťami a aj preto si dala záležať aj na oslave jej narodenín.

​Za obetavosť, ktorú venuje už 23 rokov svojej dcére Márinke, si Mahulena Bočanová zaslúži obdiv. Ona sama to však berie ako samozrejmosť a snaží sa žiť tak, akoby sa nič zvláštne nedialo. Na ich živobytie si zarába účinkovaním v divadle aj vo filme, a hoci sa pokúšala nájsť si stáleho partnera, nevyšlo jej to. O to viac mohla venovať  svojej lásky a času Márinke. Trúfne si s ňou aj cestovať do zahraničia, no musí brať do úvahy všetky jej špecifiká. Krátko po narodení jej diagnostikovali autizmus a neskôr aj epilepsiu.

"Obe sme ako jedna bytosť dokopy, dalo to dosť práce na sebe dôjsť k zmiereniu a pokoju v sebe, ale podarilo sa nám to. Už sa nám obom žije šťastne. S Márinkou robím úplne všetko, od malička. Cestujeme, lyžujeme, plávame, len je nutný stály dozor, ako keď máte šesťročné malé trdlo. Už to, že je Mári šťastná a neuzavretá slečna, je obrovský úspech. Žiadna tragédia sa nekoná. Všetko je o láske, nezištnosti a hlavne o zmierení. Až tam vtedy začína tá 'šťastná cesta'," konštatovala s touto skúškou osudu už dávno zmierená Mahulena. Ako vždy, aj oslavu dcériných 23. narodenín poňala veľkolepo.

Toto o sebe Mahulena prezradila u Jana Krausa:

Na snímkach, ktoré zdieľala na Instagrame, vidno veľa farebných balónov a dekorácií, obľúbené postavičky, aj hostí, pre ktorých nechýbalo bohaté pohostenie. Oslávenkyňu nadchlo vypúšťanie balónov s prianím. "Mari je balóniková princezná, veľmi sa na to vždy teší. Ono to teda dojme i dospelákov, vždy. Deti prežili párty, rodičia tiež, dieťa uťahané ako mača," zhrnula všetko. V komentároch jej na to prišlo veľa gratulácií, a všetci prejavili nadšenie a láskavú tvár.

Je až neuveriteľné, že sa v tej pozitívnej záplave našla osoba, ktorá zjavne nemá život v poriadku a potrebovala to dať svetu znať. "Chváliť sa takou dcérou nie je veľmi kóšer," zadrela istá Božena, ktorá síce má zjavne rada psov, ale už menej ľudí. Od ostatných ale dostala poriadnu nakladačku, hoci sebareflexia sa nekonala ani potom. Aj Mahulena ironicky odpísala: "Tak ja budúce narodeniny a radšej už nafurt cez Mari hodím nejaké vrece, alebo si požičiam nejaké iné dieťa, trebárs nejakú dvadsiatku, vysokoškoláčku, reprezentatívnu." Nuž, všelijakí ľudia sú medzi nami, čo by si mali pripomenúť, že mlčať je niekedy zlato.

Najčítanejšie