Polojasno
16°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Dlhý rozhovor a držanie za ruky s najlepším kamarátom Bena Afflecka?! JLo s Mattom Damonom!
Zdielať na

Dlhý rozhovor a držanie za ruky s najlepším kamarátom Bena Afflecka?! JLo s Mattom Damonom!

Archívna reportáž

Rozprávky je koniec...

To, čo avizovali minulý mesiac viaceré zdroje, že Jennifer Lopez (55) a Matt Damon (53) plánujú účasť na premiére filmu Unstoppable na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte, sa aj potvrdilo. Ben Affleck (52), ktorý bol jedným z producentov, tam ale chýbal. Lopez mnohých zaskočila, keď mala po afterparty dlhý rozhovor s Mattom, pričom sa držali za ruky.

​Odkedy Jennifer Lopez podala 20. augusta žiadosť o rozvod manželstva s Benom Affleckom, sa ukázala na verejnosti až na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. Zúčastnila sa tam premiéry filmu Unstoppable, kde si aj zahrala. Tento životopisný film sleduje skutočný príbeh zápasníka Anthonyho Roblesa, ktorý sa narodil s jednou nohou a nakoniec v roku 2011 vyhral národný šampionát NCAA. Film, ktorý vznikol pod vedením Bena Afflecka a Damonovej produkčnej spoločnosti Artists Equity, si od divákov vyslúžil standing ovation. Affleck si to ale osobne neužil, bol práve v LA.

Na premiére filmu JLo žiarila v strieborných šatách s čiernymi mašľami po bokoch vedľa Bobby Cannavalea, Jharrela Jeromea a Dona Cheadlea, ako aj Matta Damona. Film bol prvý spoločný projekt Lopez a Afflecka od ich sobáša v roku 2022. Po spoločnom pózovaní účastníkov filmu sa všetci presunuli na afterparty. Podľa zdroja tam viedla Lopez s Damonom hlboký rozhovor, ktorý trval zhruba dvadsať minút, pričom sa držali za ruky. Ktovie, či to nebola spoveď o jej trápení s Affleckom. Ako je známe, Matt Damon je už roky nerozlučným kamarátom s Benom Affleckom, nečudo, že sa hneď rozbehli klebety, či Ben nebude brať tieto blízke chvíle Matta a JLo ako zradu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TMZ (@tmz_tv)

Podľa momentiek z jeho života sa ale zdá, že s realitou je vyrovnaný, rovnako aj Jennifer. No zatiaľ sa ona, ani Ben verejne k svojmu rozvodu nevyjadrili. Podľa podaných dokumentov na súde, JLo požiadala aj o zmenu svojho priezviska z Affleck späť na Lopez, a tiež chce, aby súd jej a Affleckovi odoprel možnosť poberať výživné. Zdá sa, že šanca na zmierenie, v ktorú zrejme Jen dúfala, už vyprchala. Nuž, možno si musia počkať až na to známe "do tretice.." niekedy v dôchodkovom veku...

Najčítanejšie