Polojasno
17°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Odvádza pozornosť, alebo chce Agátu totálne vytočiť?! Soukup ruka v ruke s jej najväčšou hejterkou!
Zdielať na

Odvádza pozornosť, alebo chce Agátu totálne vytočiť?! Soukup ruka v ruke s jej najväčšou hejterkou!

Archívna reportáž

Ani rok po rozchode si nedajú pokoj

Príbeh Jaromíra Soukupa (55) a jeho údajnej novej lásky sa zamotáva. Najskôr sa jeho bývalá partnerka Agáta Hanychová (39) pustila minulý týždeň do Dominiky Mesarošovej (38). Tá sa vrátila z Marbelly v lietadle, v ktorom letel aj Soukup, a okamžite sa začalo klebetiť, že spolu už nejaký čas chodia. Aké však bolo prekvapenie, keď sa v sobotu objavil na Clash of the Stars s kontroverznou postavičkou českej šoubizovej scény, hviezdičkou z reality show a influencerkou Evou Feuereislovou (34).

​Presne pred rokom bol hlavnou témou rozchod Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa. Odvtedy sa toho udialo veľa, Agáta sa vydala za Mirka Dopitu, čo Soukup zjavne dobre neniesol. Robil jej rôzne obštrukcie v styku s ich dcérkou Rozárkou, až to napokon musel vyriešiť súd. A hoci by sa zdalo, že Agáta o ňom nechce ani počuť, evidentne ju nahnevalo to, že sa mala dať dokopy so Soukupom jej dlhoročná kamarátka Gabriela Wolfová. To sa však nikdy nepotvrdilo. Ďalšou ranou pre ňu bolo, keď sa minulý týždeň začali šíriť reči, že Soukup randí s jej ďalšou dlhoročnou kamarátkou Dominikou Mesarošovou.

Vo svojom podcaste Agáta a Ornella nazvala Mesarošovú "prasaťom", ak by sa potvrdilo, že so Soukupom chodí. Medzitým sa však na scéne objavila plastiková kráľovná Eva Feuereislová, s ktorou sa v sobotu ukázal Soukup na Clash of the Stars, píše expres.cz. Držali sa za ruky a dotýkali sa aj pred fotografmi, fotky si môžete pozrieť TU. "Už nevie, ako Agátu na*rať," rozšírila sa všeobecná mienka medzi ľuďmi na sociálnych sieťach ohľadom jeho výberu. No zatiaľ čo jedna časť tvrdí, že v skutočnosti Soukup chodí s Mesarošou a Feuereislovou to len zahmlieva, je tu aj časť takých, čo tvrdia pravý opak. On sám ale provokuje hláškou: "Bude ešte rušnejšie".

Ešte pred rokom a pol bola Eva v Agátinej relácii:

Zdroj pre Expres.cz povedal, že v Marbelle bola za Soukupom práve Feuereislová, a to viackrát. Je vraj do neho zbláznená, ba kvôli nemu zanechala svojho nápadníka, s ktorým začala randiť. "Bol to miliardár," tvrdí zdroj. Všetko sa riadne zamotáva, ale je celkom možné, že majú pravdu tí, ktorí si myslia, že to má v réžii sám Jaromír Soukup. Jednak potrebuje zaujať, ale v zmysle sladkej pomsty iste dobre vie, ako tým vytáča Agátu Hanychovú. S Feuereislovou sú totiž na nože, urážajú sa hlava-nehlava, asi posledná kvapka bola, keď Eva pred pár mesiacmi vyhlásila, že s ňu mal Agátin manžel Mirek románik v čase, keď čakala Hanychová ich syna Kryšpína. Agáta sa už k tomuto Soukupovmu flirtu vyjadrila, že "to je dno, ktoré nebude ani komentovať". Z reakcií oboch by sa ale zdalo, že si ešte zďaleka nie sú ľahostajní, keďže ich reakcie sú také prudké...

Najčítanejšie