Zatiahnuté
11°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Znovu zamilovaná? Hviezdna kráska žiari po boku zazobaného finančníka!
Zdielať na

Znovu zamilovaná? Hviezdna kráska žiari po boku zazobaného finančníka!

Archívne video

Od rozvodu hollywoodskej hviezdnej herečky Reese Witherspoon (48) s Jimom Tothom (54) ubehlo niečo vyše roka a vyzerá, že si už našla novú lásku. Má to byť nemecký finančník Oliver Haarmann (56). Zoznámili ju s ním ich spoloční priatelia a aj on má za sebou rozvod. Údajne sa však Reese nechce nikam ponáhľať, v jej veku a po jej skúsenostiach berie všetko s rozvahou.

​Po tom, čo si herečka Reese Witherspoon založila vlastnú produkčnú spoločnosť Hello Sunshine, sa z nej postupne stala jedna z najbohatších žien Hollywoodu s majetkom cca 400 miliónov. Okrem toho má aj svoju vlastnú odevnú spoločnosť. Kto by to bol kedysi čakal od drobnej predstaviteľky hlavnej úlohy vo filme Pravá blondínka. Do podnikania v produkcii filmov mal svojho času povzbudiť Reese jej už exmanžel Jim Toth, ale práve to ju pohltilo natoľko, že to narušilo ich vzťah až medzi nimi podľa zdroja skončila všetka romantika.

A práve biznis má byť to, čo Witherspoon spojilo s jej novým priateľom Oliverom Haarmannom, zakladajúcim partnerom Searchlight Capital Partners, investičnej spoločnosti v Európe a Severnej Amerike. "Miluje hovoriť o obchodoch a peniazoch a spôsoboch investovania a je dobre informovaný," povedal pre Life&Style zasvätený zdroj z blízkosti Reese. "Po rozchode s Jimom bola rozhodnutá dať si čas a neskočiť do ďalšieho vzťahu, pokiaľ si nebude úplne istá. Okolo jej nového nápadníka je stále veľa tajomstiev, ale Reese sa baví," dodal informácie zo súkromia herečky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

Zoznámili ich spoloční priatelia v New Yorku. "Reese nečakala, že nájde romantiku, ale našla ju," pokračoval zdroj s tým, že sa počas leta často stretávajú. Ako Daily Mail informoval, už ich spolu videli aj v New Yorku počas ich rande. Deň predtým spoločne prileteli na heliport a odobrali sa k bytovému domu. Len nedávno však tvrdil istý zdroj, že Witherspoon "postupuje pomaly, pokiaľ ide o randenie" a jej "najväčšími prioritami sú stále syn a práca". Vysvetlil, že ju to "baví, ale nechce sa na to priveľmi zameriavať". Okrem dvoch už dospelých detí Avy (24) a Deacona (20), ktorých má s hercom Ryanom Phillipem, má aj jedenásťročného syna Tennesseeho z druhého manželstva.

Reese s deťmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Najčítanejšie