Jasno
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Hviezdna herečka potrebovala 50 frajerov, aby sa napokon vydala za ženu!
Zdielať na

Hviezdna herečka potrebovala 50 frajerov, aby sa napokon vydala za ženu!

Archívna reportáž

V otázkach partnerských vzťahov nemala hollywoodska hviezda Rebel Wilson (44) dlho jasno. Najskôr vraj mala veľké zábrany s niekým chodiť, neskôr to zas riadne preháňala, keď sa dala v pomerne krátkom čase pozvať na rande až zhruba päťdesiatimi mužmi. Pomohlo jej to však získať sebavedomie a zrejme aj pochopiť, že muža v skutočnosti nehľadá. Napokon totiž našla tú pravú, je to Ramona Agruma (40) a tento mesiac si povedia svoje "áno".

​​Keď v čase covidu austrálska herečka Rebel Wilson nenakrúcala, mala čas rozmýšľať o sebe, ako ďalej. Veľmi túžila po dieťati a aj kvôli tomu podstúpila tvrdý ozdravný režim a zhodila desiatky nadbytočných kíl. Na prekvapenie všetkých sa po čase priznala k vzťahu so ženou, dizajnérkou Ramonou Agrumou (40). Dovtedy mala vzťahy len s mužmi a skúšala to vskutku neúnavne. Ako napísala v jej memoároch Rebel Rising, v roku 2019 mala rande až s päťdesiatimi mužmi. "Nie v rovnaký čas, ale vlastne s každým, kto ma pozval, som šla na rande. Začala som sa pri zoznamovaní cítiť stále viac v pohode," vysvetľovala dôvod svojho experimentu predtým hanblivá herečka.

​Tieto experimenty ukončila, keď ju v roku 2021 zoznámil austrálsky herec Hugh Sheridan s dizajnérkou Ramonou Agrumou, pochádzajúcu z Lotyšska. V júni 2022 napísala na Instagram: "Myslela som, že hľadám princa, ale možno to, čo som celý ten čas naozaj potrebovala, bola princezná..." S Ramonou sa zasnúbili vo februári 2023. Ešte na jar tohto roku oznámila, že svadba bude v roku 2025 niekde na pláži, ale ako prezradil zdroj, "zamilovaná Rebel už nechce čakať" a chce sa vydať za Ramonu ešte tento mesiac na krásnom mieste na Sardínii v úzkom kruhu najbližších, vrátane dcérky Royce Lilliany, ktorú pre Rebel porodila náhradná matka.

Rebel a Ramona si užívajú materstvo:

Rebel sa rozhovore pre Today zverila, že sa ešte nestretla s rodinou snúbenice, ktorá má problém akceptovať ich vzťah, najmä jej otec to odmieta. "Ramona sa narodila v Lotyšsku, ktoré nie je také priateľské k LGBTQ+ ako iné krajiny. Myslím, že niektorí ľudia potrebujú trochu viac času – a niektorí k tomu nikdy neprídu. A to je v poriadku, je to ich rozhodnutie," vysvetľuje herečka, ktorá túži po stretnutí s Ramoninou rodinou. "Som naozaj nadšená, že ich spoznám, pretože viem, že sú veľmi šikovní. Ramonina matka je lekárka," povedala. Cestu k stretnutiu im vraj vydláždila už takmer dvojročná Royce Lilliana. "Royce je skutočný ľadoborec," mieni Rebel a niet pochýb, že jej láske s Ramonou nemôže stáť nič a nikto v ceste.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Najčítanejšie