Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Tí ale musia mať doma vyupratované! TAKTO pikantne odmeňuje Katy Perry jej Orlanda Blooma!
Zdielať na

Tí ale musia mať doma vyupratované! TAKTO pikantne odmeňuje Katy Perry jej Orlanda Blooma!

Veľký rozruch vyvolalo aktuálne jedno pikantné vyjadrenie hviezdnej americkej speváčky Katy Perry (39) v podcaste Call Her Daddy s Alex Cooper (30). Hoci sa spolu ponorili do množstva tém, Katy absolútne zabodovala, keď prezradila pikošku zo vzťahu s jej snúbencom Orlandom Bloomom (47). Spomenula, ako ho motivuje na domáce prác

​Na vzťahu s britskou filmovou hviezdou Orlandom Bloomom musela americká speváčka Katy Perry pracovať, ako sa nedávno priznala v podcaste Call Her Daddy s Alex Cooper. Nie každý totiž dokázal zvládať jej úspech. S Orlandom sú spolu už od roku 2016, s krátkou prestávkou v roku 2017, pričom v roku 2019 sa aj zasnúbili. Majú spolu dcérku Daisy Bloom.

Perry chcela, aby ich vzťah fungoval, a preto sa zapísala do Hoffmanovho inštitútu v Kalifornii na lekcie, ktoré jej mali "pomôcť prekonať všetky zlé návyky a prepojiť nervové dráhy prostredníctvom rôznych fyzických aktivít“. Tvrdí, "našla spôsob, ako hovoriť rovnakým jazykom", čo jej zmenilo život. Ako Katy odhalila, jej jazykom lásky sú skutky za služby – ako dávanie, tak aj prijímanie.

​Šokovala vetou, ako sa revanšuje Orlandovi za upratanie kuchyne. Je to také jednoduché, vraj mu len povie: "Ak prídem dole a kuchyňa bude čistá a ty si to všetko urobil, umyl si všetky riady a zavrel si dvere špajze, priprav sa na vysatie vtáka." A hneď aj dodala, že to je pre ňu priam prirodzená činnosť: "To je môj jazyk lásky! Nepotrebujem červené Ferrari! Môžem si kúpiť Ferrari!" Ako sa dalo aj očakávať, táto časť rozhovoru sa sala virálnou na internete. Nie všetci však boli pripravení na takúto úprimnosť. Klip s jej výrokom si zakrátko pozrelo viac ako 21 miliónov ľudí. Pozitívne zareagoval aj Bloom vo svojom príspevku, v ktorom boli fotografie z jej vystúpenia Call Her Daddy.

Najčítanejšie