Polojasno
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Je chorý alebo je za tým niečo iné..? Ľudia nechápu, prečo je Agátin Dopita aj v horúčavách naobliekaný!
Zdielať na

Je chorý alebo je za tým niečo iné..? Ľudia nechápu, prečo je Agátin Dopita aj v horúčavách naobliekaný!

Archívna reportáž

Hanychová sa dala dokopy s Dopitom hneď po rozchode so Soukupom

Zrejme už ozaj nevedia sledovateľky influencerky Agáty Hanychovej (39) čo so sebou, keď začali vŕtať aj do obliekania jej manžela Mirka Dopitu (43). Už dlhšiu dobu totiž sledujú, že aj počas horúčav, ktoré teraz panujú aj v Česku, má Dopita na sebe mikinu. Obliekol si ju, a to dokonca v čiernej farbe, aj na oslave svojich narodenín.

​O zvyku svojho manžela Mirka Dopitu nosiť aj v horúčavách mikiny s kapucňou debatovala Agáta Hanychová s Ornellou Koktovou aj v ich podcaste. Ornella sa zamýšľala, či to nie je preto, že mu je v Česku zima, keďže žil desať rokov na Bali. Na tomto tropickom ostrove sa však teploty po celý rok pohybujú medzi 26 až 35 stupňov Celzia, čo nie je viac ako panuje už pár týždňov v strednej Európe, vrátane Prahy. Agáta to vysvetlila tým, že jednoducho mikiny nosí rád bez ohľadu na počasie.

V čiernej mikine s kapucňou a dlhými nohavicami držal Dopita aj svoju narodeninovú tortu, ako je vidieť na fotke, ktorú zdieľala Agáta na Instagrame. V komentároch si jedna sledovateľka neodpustila uštipačnú poznámku: "Vonku 34° a Miro opäť nesklamal s mikinou. Všetko najlepšie k narodeninám." Ďalšia sa pridala: "Tiež som si hneď povedala. Ja by som sa roztopila." Na to im Dopita odpovedal: "Odporúčam sa teda pozerať ráno, to bolo 19 stupňov. A áno na motorke jazdím v mikine, v lietadle je mi tiež zima. Vaše problémy by som chcel mať… inak ďakujem za prianie." Nuž, každý sme iný, hoci predstava hrubej mikiny v týchto pekelných dňoch asi väčšinu ľudí vydesí, Dopitovi to práve tak vyhovuje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie