Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
To je ale šok! Soukup sa dal dokopy s Agátinou kamarátkou, tá ju nazvala prasaťom a zlatokopkou!
Zdielať na

To je ale šok! Soukup sa dal dokopy s Agátinou kamarátkou, tá ju nazvala prasaťom a zlatokopkou!

Archívna reportáž

Od rozchodu majú Agáta a Jaromír veľmi zlý vzťah

Pokiaľ ide o muža, nemožno veriť ani kamarátkam. Presviedča sa o tom aj influencerka Agáta Hanychová (39). Po pár mesiacoch sa už druhá jej kamarátka dala dokopy s jej expartnerom Jaromírom Soukupom (55) a veľmi ju to hnevá. Po redaktorke Gábine údajne skončila v Sokupovom náručí aj Dominika Mesárošová.

​Aj keď je vzťah Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa už minulosťou, zjavne si navzájom sledujú svoje súkromie. Zatiaľ čo sa Soukup oficiálne zdržiava komentárov o sebe a blízkych, Agáta robí pravý opak. Má svojich zvedavých sledovateľov na Instagrame aj na podcaste Agáta a Ornella. Keď sa objavila v Blesku informácia, že vraj Jaromír randí s Dominikou Mesarošovou, rozzúrila sa. Aj keď to táto údajne nová dvojica zatiaľ nepotvrdila, Dominikina známa, ktorá chce zostať v utajení, prezradila všeličo.

Soukupova nová láska, bývalá playmate:

Instagram/DM

"Nechcem sklamať dôveru Dominiky, ale áno, je to pravda, sú spolu. Ak som to dobre pochopila, dali sa dohromady v priebehu leta. A Domča je naozaj šťastná," uviedla pre eXtra.cz Mesarošovej blízka známa. "Celkom ju okúzlil. Je spokojná a naznačila, že prežíva vo všetkých ohľadoch prakticky rozprávku. Chová sa k nej ako ku kráľovnej, je neskutočne galantný, milý, pozorný, vtipný a tiež mimoriadne inteligentný. Má skrátka všetko, čo jej chýbalo u partnera v posledných rokoch," vychválila Soukupa. "Dominika za Jaromírom lietala ob týždeň podľa toho, ako mala na striedavke syna. A nestretávali sa len v Španielsku,“ pokračovala a dodala, že Soukup Doininku zahŕňa aj nákladnými darmi a dokonca si vraj hľadajú aj spoločné bývanie.

Nový pár sa stal okamžite aj témou Agátinho podcastu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

To už muselo Agátu Hanychovú riadne vytočiť a hneď sa ostro pustila do Dominiky. "Musím povedať, že ma to opäť zasiahlo! Dominika vie, ako ťažko som niesla, keď bola Gábina s Jaromírom, a nepovedala mi to. Takže ak je to naozaj realita, tak je Dominika fakt prasa!" odkázala, no je zvláštne, že sa jej tak dotýkajú vzťahy jej expriateľa, ktorému inak neviem prísť na meno. Asi aj preto vraj drží Dominike palce, aby to Soukupovi vrátila "za nás všetky". Vie vraj "ako pravá zlatokopka s chlapmi zacvič" a niečo z nich "vytiahnuť". Mesarošová sa chce ku všetkému zakrátko vyjadriť, Soukup sa už vyjadril, že vzťahy so ženami sú jeho "súkromná vec".

Soukup zareagoval svojsky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Najčítanejšie