Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Šokujúce priznanie Dopitu! Vzdal sa syna Kryšpína, nechal ho Agáte!
Zdielať na

Šokujúce priznanie Dopitu! Vzdal sa syna Kryšpína, nechal ho Agáte!

Archívna reportáž

Agáta sa dala s Dopitom dokopy doslova pár dní po rozchode so Soukupom

Zdá sa, že manžel influencerky Agáty Hanychovej (39), Mirek Dopita (43), má naozaj nekonfliktnú povahu. Aj preto zrejme dokáže zvládať jej nálady a nápady. Hoci po publicite vraj veľmi netúži, uvedomuje si, že pri nej prosto nemôže zostať celkom inkognito. Vie sa prispôsobiť, kvôli Agáte sa dokonca dokázal vzdať aj syna Kryšpína (13).

​Po návrate Miroslava Dopitu z Bali, kde žil 10 rokov, vlani v auguste do Prahy, sa zároveň na veľké prekvapenie mnohých, konal aj jeho návrat k mame ich syna Kryšpína, Agáte Hanychovej. Zrejme obaja pochopili, že k sebe patria a ich rozchod bol pred rokmi spôsobený len nezrelosťou. O svojom vzťahu teraz prezradili všeličo pre lifee.cz. Potvrdili, že sa spoznali na základnej škole, ale Agáta bola o tri ročníky nižšie. Páčil sa jej, ale bol na ňu "pristarý" a ona pre neho zas "primladá". Iskra medzi nimi preskočila, až keď sa o pár rokov nato stretli v pražskom bare, kde podľa Agátinho priznania počali celkom neromanticky aj Kryšpína.

Krátko po jeho narodení sa však rozišli. Boli ešte primladí na rodičovskú zodpovednosť a keď Mirek uvidel, že sa Agáta dala dokopy s Jakubom Prachařom, prenechal jej Kryšpína a odletel na Bali. Agáta na to paradoxne s vďakou spomína: "Mirek odišiel a nechal ma, aby som si vytvorila novú rodinu s novým partnerom. A myslím, že to bolo od neho veľkorysé. Veľa chlapov to neprehryzne, pretože majú radšej svoje ego než komfort dieťaťa. Boli sme mladí, ale umožnil mi znovu si vytvoriť rodinu s niekým iným – a nechal nás na pokoji."

Dopita s Agátou súhlasil, hoci je otázne, či mu to vtedy ako mladému chalanovi, navyše s problémami so zákonom, prosto nevyhovovalo. "Chlap si musí uvedomiť reálnu skutočnosť, ktorá nastane, a ktorá nastala. Nežiť celé roky v nádejach na obnovu, ale skôr sa zamerať na to, ako ísť ďalej a ako posunúť sám seba. Čo urobiť pre to, aby sa zlepšili vzťahy. Ale rozhodne sa nesnažiť ovplyvňovať život, ktorý už prestal byť môj. Bolo tam, samozrejme, dieťa, to je druhá vec, ale partnerský vzťah v tú chvíľu skončil. Je to celé o uvedomení a chlap to musí prijať. Pokiaľ toto neprijmeš, budeš sa v tom babrať celý život," vysvetlil svoj postoj a je celkom jednoznačné, že v slovách oboch je odkaz Soukupovi. Dopita sa po návrate k Agáte a synovi sa snaží byť správnym otcom, syna učí aj správnemu postoju k mame, ktorú bral už skôr ako kamarátku a chýbal mu patričný rešpekt. Ale aj Agátine dcéry berie ako svoje.

Najčítanejšie