Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Matka roka! Herečka oblieka syna do školského už na noc, aby si ráno mohli prispať!
Zdielať na

Matka roka! Herečka oblieka syna do školského už na noc, aby si ráno mohli prispať!

Archívne video

Už nejakú dobu sa herečka Tori Spelling (51) zveruje vo svojich podcastoch Missspelling s dianím v jej súkromím, pričom uvádza aj veľmi povážlivé príhody, ktoré by azda väčšina ľudí radšej nepriznala. Nie všetci jej sledovatelia sú z toho nadšení, ba niektorí jej vytýkajú, že tým chce na seba len upozorňovať. Mama piatich detí neváha zverejniť ani to, čo ju môžu zdiskreditovať aj ako matku. Teraz priznala, že syna oblieka do školy kvôli jej lenivosti už na noc.

​Už v júni Tori Spelling s pýchou ukázala na Instagrame dve fotky s jej najmladším synom Beauom (7), ktorý práve ukončil dochádzku do materskej školy. "Beau Beau je oficiálne žiakom 1. ročníka. Včera mal na konci roka školskú párty. Som tak hrdá na toto dieťa! Moje dieťa." Koncom augusta sa Tori vo svojom podcaste Missspelling zhovárala so všestrannou umelkyňou Debbie Gibson, pričom si povzdychla, že už od včera musela začať Beaua opäť chystať a obliekať do školy. Nebola by to ale Tori, aby opäť nešokovala.

Pochválila sa, ako "zracionalizovala" túto rutinu so synom. "Takže dostane večeru, okúpe sa - niekedy - ale potom poviem: ´Hej, kamoš. Ušetrí ti to ďalších päť minút, ak sa teraz oblečieme a potom môžeš ráno dlhšie spať´," uviedla v podcaste s tým, že si dlhšie môže pospať aj ona. "Takže on súhlasil a spí vo svojich šatách," dodala, pričom sa smiala. "Je to také zlé. S mojím najmladším som tak zlenivela," priznala pomerne čerstvo rozvedená matka piatich detí, ktorá iba nedávno v jej rozhovore s Williamom Shatnerom nahlas uvažovala, že bude musieť ísť na platformu OnlyFans zarábať na ich školné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Okrem Beaua je Tori mamou aj Liama ​​(17), Stelly (16), Hattie (12) a Finna (11). Po svojom spontánnom priznaní, že najmladšieho syna dáva spať v oblečení do školy sa spýtala jej kamarátky Debbie Gibson: "Som zlá mama?" Tá jej však povedala, že to len priveľmi "prežíva" a nemala by sa preto nijako opúšťať. Tori sa potom snažila ospravedlniť argumentom, že "to nie je každý deň“, keď pošle Beaua do postele v jeho školskom oblečení, ale len "raz za čas". Nuž, je to iste ďalšia adeptka na titul matka roka. Chlapec si síce pospí o 5 minút dlhšie, ale zato bude v škole celý dokrčený...

Najčítanejšie