Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Nvotovej zdravotné trápenie pokračuje! Opäť leží v nemocnici!
Zdielať na

Nvotovej zdravotné trápenie pokračuje! Opäť leží v nemocnici!

Archívna reportáž

Dorota a nemocnice - to prosto patrí k sebe, zdá sa

Ako hovorí dcéra herečky Anny Šiškovej a už zosnulého Jara Filipa, herečka a speváčka Dorota Nvotová (41), vo svete má niekoľko domovov. Jeden jej závidí snáď každý - rozprávkové Maldivy. Dorota sa ukázala aj ako zdatná podnikateľka, keď využila svoje skúsenosti z ciest a založila si cestovnú kanceláriu, kde ponúka aj pobyty na Maldivách vo svojom malom penzióne. Aktuálne si ale musí dať pauzu, skončila totiž v nemocnici.

​Aj takej skúsenej cestovateľke, akou je Dorota Nvotová sa nevyhýbajú na jej cestách problémy, vrátane tých zdravotných. Pokým pred časom podcenila dôležitú prevenciu na zvládnutie výšok v Nepále, dostala embóliu a len tak-tak ju zachránili v nemocnici, teraz sa ocitla v nemocnici na Maldivách kvôli svojej zlomenej nohe. Vo svojom príspevku na Instagrame k fotkám, ako leží na nemocničnom lôžku, pridala aj vysvetlenie.

"Čo by som robila bez svojich zranení? Príbeh zranenej sprievodkyne. Milujem všetky moje umelecké, neumelecké, politické i cestovateľské práce. Aj tuto maldivskú mám rada. A to, že som smoliar a niekoľkokrát do roka sa mi stane niečo zlé, to už je prosto môj príbeh. Nesúvisiaci s cestovaním. Vždy som hovorila, že pokiaľ bude v meste jediná jama, spadnem do nej. Nuž, tentokrát to bol jediný kameň. V zemi, kde je len voda a piesok a aj ulice sú z piesku, Dorotka zakopla o kameň," opísala svoju situáciu v skratke Dorota.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dorota Nvotová (@nvotovadorota)

Pokračovala ale s humorom jej vlastným. "Čo by som robila bez svojich úrazov a nemocí? Asi by som sa veľmi nudila. Pozdravujem všetkých mojich lekárov, ktorí mi celé roky pomáhajú a trpia ma," dodala s odkazom pre všetkých, ktorí ju dávajú dokopy. Napriek všetkému ale na svoj životný štýl nerezignuje a nemieni sa kdesi stabilne a bezpečne usadiť a radí to aj iným: "Mali by ste začať cestovať so mnou! Furt!" Jej ponuka zájazdov by mala osloviť aj tých, ktorí práve nemajú úplne na rozhadzovanie a chcú zažiť dobrodružstvo. To všetko im pripravuje Dorota na základe vlastných skúseností a niekedy aj priamo na mieru. Snáď ale budú mať viac šťastia...

Najčítanejšie