Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Krainová bez váhania potopila sestru, tá okamžite zareagovala! No ešte ostrejší boli ľudia!
Zdielať na

Krainová bez váhania potopila sestru, tá okamžite zareagovala! No ešte ostrejší boli ľudia!

Archívna reportáž

Aj Simona nechá svojej mladosti pomáhať...

Ešte minulý rok to vyzeralo medzi sestrami Simonou Krainovou (51) a Yvonou Maléřovou (56) ako idylka. O Yvone mnohí ani nevedeli, pokým s ňou Simona nerobila reklamnú kampaň na šperky a nezačala zdieľať spoločné fotky na sociálnej sieti. Yvona vtedy poskytla o sebe aj viacero rozhovorov. Posledné mesiace však bolo okolo nej ticho, prelomilo sa to až teraz, keď na ňu Simona dosť nechutne zaútočila.

​Riadnu dávku samoľúbosti ukázala Simona Krainová, keď si do nej rypla jedna jej sledovateľka na Instagrame. "Tá jej sestra je o päť rokov staršia než Simona, ale vyzerá fantasticky, žiadne botoxy, ale zdravý štýl a prirodzenosť," vyzdvihla Simoninu o päť rokov staršiu sestru Yvonu. Dotknutá modelka zareagovala ako dieťa a už aj žalovala: "Tak pre upresnenie... Moja sestra pred pár rokmi absolvovala u nás na klinike invazívny zákrok facelift tváre, takže pokiaľ sa vám to zdá prirodzené, tak áno, vyzerá dobre. Na botox k nám chodí tiež pravidelne už radu rokov. Mimo iné ošetrenie... Dúfam, že vás to nijako nesklamalo. I tak môže vyzerať prirodzenosť."

V komentároch za to vzápätí padlo na hlavu Krainovej veľa výčitiek, ako si dovoľuje takto osočovať vlastnú sestru a Simona to dostala od mnohých poriadne natvrdo. Ona sa ale ohradila: "Nebol to útok na moju sestru. Dosť ma prekvapilo, že sa rieši niečo, čo bolo mediálne zverejnené. V roku 2018 u nás na klinike podstúpila facelifting za účasti médií a novinárov, takže to rozhodne nič tajného nebolo." Podobne alibisticky sa vyjadrila aj pre Blesk. "Nevyzradila som nič, čo by mojej sestre malo ublížiť. Je normálne, že chodíme na estetické zákroky a nestarneme do mladosti len tak nejakými krémami, to si snáď nemysleli o mne alebo o Yvone." Je pravda, že Yvona v roku 2018 o zákroku jej "povytiahnutia kontúr tváre" informovala.

Samotná Yvona ale na tieto reči: "Je to moja sestra. To je všetko, čo odo mňa budete počuť." Ale nezabudla vyjadriť vďaku za podporu jej priaznivcom: "Ďakujem všetkým za krásne správy, toľko zastania ma naozaj zaskočilo. Sama niekedy skôr hovorím, než myslím. Berme to tak. Majte sa krásne." Je vidieť, že Yvona dokáže byť nad vecou a má aj zmysel pre humor. Simona ale priznala, že spory nastali po tom, čo im zomrel otec, viac o tom ale odmietla prezradiť.

Najčítanejšie