Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Štyri roky po vyliečení sa z rakoviny išla Kuklová opäť na kontrolu! TAKÉTO sú výsledky!
Zdielať na

Štyri roky po vyliečení sa z rakoviny išla Kuklová opäť na kontrolu! TAKÉTO sú výsledky!

Zdroj: Instagram/MK

Na vyšetrenie prsníkov pred vyše štyrmi rokmi priviedla herečku Michaelu Kuklovú (56) jej intuícia. Tušila, že niečo nie je v poriadku a mala, žiaľ, pravdu. Lekári je ale diagnostikovali rakovinu prsníkov až po treťom vyšetrení. Hneď nato musela podstúpiť operáciu, pri ktorej jej odstránili oba prsníky. Rozhodla sa, že o výsledkoch pravidelných vyšetrení bude informovať na sociálnej sieti. Urobila tak aj teraz.

​Na herečke Michaele Kuklovej sa čas takmer nepodpisuje. Postavu má stále ako lusk, na pohľad vyzerá takmer ako mladučká slečna. V júli zdieľala fotku v bikinách z dovolenky na Maldivách. Jej sledovateľky na Instagrame žasli nad jej výzorom. "To ani nie je možné. Vy ste stále ako dievčatko, a ešte z vás vyžaruje pokoj a dobrota," stálo v jednom komentári. "Prosím recept na starnutie, ste nádherná. Vyzeráte skvelo. Ste pre mňa motiváciou, ďakujem," odkázala jej zas iná obdivovateľka.

Z Michaely cítiť, že je aktuálne v živote spokojná a pre Super.cz sa vyjadrila: "Skončili mi tie príkoria, keď sem vyzerala mnohé roky príšerne. Nespoznávam samú seba a nemám rada tie fotky a teraz, keď žijem krásne, tak sa to začalo zračiť. Nič iné v tom asi nie je." Zverila sa tiež s tým, že sa práve chystá po polroku opäť na kontrolu v rámci sledovania jej organizmu po liečbe rakoviny. Pred polrokom kontrola dopadla dobre. "Teraz čakám na výsledky magnetickej rezonancie, tak snáď tiež budú dobré. Neviem, ako to bude ďalej, ale budem sledovaná asi stále," prezradila v nádeji.

Toto len prednedávnom o sebe prezradila:

Pred pár dňami už zdieľala na sociálnej sieti radostnú správu: "Dnes je tak krásny deň. Výsledky magnetickej rezonancie sú v poriadku." Hneď to vraj šla osláviť s kamarátkou do reštaurácie. K tomu, že dokázala prekonať všetky ťažké životné skúšky, môže vďačiť svojej pevnej vôli a optimizmu a stala sa tak vzorom aj pre ostatné ženy, ktoré ju sledujú na sociálnej sieti. Pred časom vymenovala svoje dôvody na šťastie a radosť: "Uvedomenie si všetkých životných darov. Mám krásny bohatý život, čo má zmysel. Tiež pokoj v duši, vôňu jedla, šťastných ľudí okolo mňa. Pocit bezpečia a lásky." Michaele nepochybne aj vážna choroba upratala priority a to, že všetko dokáže vnímať naplno a teší sa z maličkostí jej nepochybne tiež pomáha.

Najčítanejšie