Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Náhla smrť len 41-ročného herca! Skolaboval na pláži, záchranári bojovali o jeho život márne!
Zdielať na

Náhla smrť len 41-ročného herca! Skolaboval na pláži, záchranári bojovali o jeho život márne!

Zdroj: SITA

Smutná správa prišla z dovolenkárskeho raja v Španielsku. Fatálne sa skončilo popoludnie na pláži v mestečku Barbate pre španielskeho herca Juliana Ortegu Rodrigueza. V nedeľu okolo 17.30 skolaboval pred očami ľudí v plážovom bare La Calima. Mal len 41 rokov.

​Hoci sa pôvodne uvádzalo, že sa Julian utopil, záchranná služba potvrdila, že sa nachádzal na brehu, keď došlo k zastaveniu srdca. Po tom, čo sa ho záchranári pol hodiny pokúšali oživiť, mohli, žiaľ, už len konštatovať smrť.

Julianovu smrť oznámila vo vyhlásení španielska národná únia hercov a herečiek. Hereckí kolegovia sa podelili o pocty pre Juliana, odkedy sa dozvedeli o jeho úmrtí. "Som zlomený bolesťou, drahý kolega... aký skvelý herec a aký krásny človek si bol, Julian Ortega... leť vysoko, objímam tvojho otca a matku,“ napísal španielsky herec Fernando Tejero. "Obrovský herec a kolega, čestný, poctivý a rovnako dobrý človek ako jeho rodičia Gloria Muñoz a Jose Antonio Ortega," uviedla herečka Silvia Marso spomenúc Julianových rodičov, ktorí sú tiež herci.

Pripomeňte si herca v zostrihu z jeho začiatkov:

Ortega začal svoju kariéru v zábavnom priemysle v roku 1996 a odvtedy hral v rôznych filmoch a seriáloch. Julian, ktorý pochádzal z Madridu, bol známy najmä vďaka svojim úlohám v Nunc Et in Hora, Caronte a Elite na Netflixe. Práve Elite získal veľké uznanie a pochvalu kritiky. Prvá séria prilákala na Netflixe viac ako 20 miliónov sledovateľov počas prvého mesiaca od vydania. Julian sa objavil v šiestich epizódach obľúbeného seriálu ako manažér reštaurácie La Cabaña. Herec si zahral aj vo viacerých známych španielskych televíznych seriáloch vrátane Velvet, Cristo y Rey, El Pueblo a Élite.

Pozrite si upútavku na seriál, kde zažiaril aj Julian:

Najčítanejšie