Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
"Nikdy sme neboli rodina!" Dominika priznala rozchod, na bábo ostáva sama!
Zdielať na

"Nikdy sme neboli rodina!" Dominika priznala rozchod, na bábo ostáva sama!

Zdroj: Instagram/DM

Život influencerky Dominiky Myslivcovej (29) sa zdá byť mnohým jej sledovateľkám ako sen. Pohybuje sa medzi celebritami, oblieka sa do tých najlepších značiek, cestuje po svete a to všetko vystavuje pravidelne na obdiv na Instagrame. Pred rokom sa mohla popýšiť aj tým, ako si ju a čerstvo narodeného synčeka Deriana romanticky priviezol domov jej partner a synčekov otecko Zdeněk Chytil. Toto ale ako rozprávka rozhodne neskončilo.

​Ktorá obdivovateľka úspešnej influencerky, speváčky a podnikateľky Dominiky Myslivcovej by pred časom verila, že od nej a synčeka bude jej partner Zdeněk Chytil utekať pri každej príležitosti. Mnohí sa čudovali, že si ho vôbec vybrala a neraz ich označovali ako "krásku a zviera". O kríze v ich vzťahu sa začalo špekulovať už od jari, ale Dominika sa k tomu veľmi vyjadrovať nechcela. Až teraz sa konečne rozhodla potvrdiť, že so Zdeňkom už netvoria pár. Vo svojom dlhom príspevku na Instagrame sa priznala sledovateľom, že k nim nebola úprimná. Potrebovala na to vraj čas, aby mohla všetko vstrebať.

Zrejme si veľmi nevšímala, aký spôsob života jej Zdeněk preferuje, keď sa rozhodla si s ním založiť rodinu. Teraz vo svojom príspevku píše, že "s otcom Derianka máme absolútne iné priority a celkom iné hodnoty". Na to zrejme prišla až po narodení ich potomka, keď Zdeněk pokračoval vo svojom žúrovaní po nociach a ako priznala, v máji sa už odsťahovala. Expres.cz už koncom júna citoval názor zdroja z ich blízkosti: "Už dávno spolu nie sú a ani spolu nebývajú. Dlho im to nefungovalo. Dominike sa nepáčilo, že je Zdeněk stále niekde na žúroch, jemu zas, že si nič nevážila."

Instagram/DM

​Dominika vo svojom príspevku tvrdí, že jej ani nenapadlo, že od partnera zuteká už po pár mesiacoch, čo bolo začiatkom mája. "Nie, nenapadlo mi to. Vždy som si pre malého priala úplnú rodinu, to bez debaty. Ako rodina sme nefungovali vlastne nikdy," zverila sa s tým, že si ale zo vzťahu "odnáša najviac", a to "nekonečno lásky od môjho syna". Ten je pre ňu najdôležitejší, chce pre neho "len to najlepšie". Praje si, aby "videl mamu, ktorá je šťastná, spokojná, silná", chce z neho vychovať "gentlemana, ktorý má rešpekt a úctu k ženám, a aby vyrastal v prostredí, kde je pokoj, pohoda, láska", čo sa jej vraj momentálne aj darí. Evidente rozchod už prebolel, napokon, aj ona už bola nedávno na večeri s iným fešákom, hoci zrejme len na kamarátskej úrovni.

Najčítanejšie